Ftmkm_1234 Merhaba kızlar, ben 38 haftadayım şuan doğum olduktan sonra bebegimi sese alıştırmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim önerileriniz nelerdir? Beyaz gürültü müzikleri geçici bir çözüm olarak görünüyor gözüme
esnyz14 Ftmkm_1234 valla bende beyaz gürültüler mi açmadım, seslerde mi uyutmadım belli bir şeyden sonra çıt sesine uyanmaya başladı umarım sizin bebiş öyle olmaz
YeniGelinMeselesi Ftmkm_1234 benimde kayınvalidemler bağırarak konuşur hep bebeği alıştırmam lazım onlar biz böyleyiz diyip devam ediyor çünkü bi yöntem bulursak bakalım 😅
Yildizt Ftmkm_1234 pusetle heryere götürdüm , gezmeye , kafeye , arkadaş oturmasına sürekli sesli yerlerde uyudu davul çalsa uyanmazdı hala da öyle bilmiyorum etkisi var mı yoksa çocukla alakalı bir şey mi 😀
Merve1414 Ftmkm_1234 istediğin kadar elektirkli süpürge calistir TV aç telefondan müzik kamyon sesi aç ama evdeki insan sesiyle diğer tüm sesleri ayırt ediyor yere bardak düşer yada apartmanda biri tadialt yapar o takirti tukurtuya uyanmaz sen 2 adım atarsın yada su kahve iscmek istersin hemen ağlamaya başlar mesela büyük oğlum kulağının dibinde davullar çaldı uaynmadi davul sesi kesildi koltuğa yatirayom dedim hemen açtı gözleri evdede yataktan kalkayim yanından yarim saat geçmeden hemen gelir peşime 2. Oğlum zaten her şeyde uyanıyor 3 numara nasıl olacak merakla bekliyorum