Ozgednc Gizem9688 benim tanım hep aynı ama riskli gebelik grubundaydim ben. Doktorlar pek vermek istemiyor sıkıntı oluyormuş onlar içinde belki size öyle demiş olabilirler sağlık bakanlığı heyet konusudna çok hasssas
Gunes009 Gizem9688 ben aynı tanı ile üçüncü heyet raporumu bitirmek üzereyim öyle bir sınır yok, ama gerçekten riskli bir durum olması gerekiyor diğer türlü çekiniyor doktorlar soruşturmalardan
Fatmatanta Ben 32.haftamda rapor aldım raporumun bitmesine 19 gün var fakat hala paramı alamadım bilgisi olan var mı bu konuda
BuseBora Fatmatanta emin değilim ama sanki rapordann 2 ay sonra alınabiliyor diye duydum bende net öğrenince buraya da yazarmısınız
Bsrrgl Fatmatanta ben bir kısmı doğumdan önce bir kısmı doğum sonrası izin biyerken diye biliyordum ama ilki doğumdan hemen sonra yatar diyorlar.
Cennet_kusum16 Guloz heyet raporu ya da ücretsiz izin hakkını kullanabilirsin. Ben 1 ay evden çalıştım sonra ücretsiz izin kullandım 1 ay boyunca sonrada raporu sundum şimdi analık iznindeyim
Fatmatanta BuseBora araştırmadayım bende daha çözemedim özel sektörde çalışıyorum,bi bilgi alamadım alırsam haber ederim sizde bi bilgi alırsanız bizimle paylaşırsanız sevinirim