Kerematlas Kızlar gece tuvalete uyandığımda ağzımda kan tadı vardı gargara yaptığımda baya kan geldi donmuş kanda vardı dişimi fırçalarken oluyordu yalnız bu sefer ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum uyumadan saatler önce fırçalamıştım sebebini bilen var mı
birkimseee Kerematlas dis eti olabilir, benim de olmuştu suyla gargara yapmıştım birkaç kez geçmişti tükürünce anlamıştım ben de baya korkmuştum Dis etlerinizi bi inceleyin umarım ondandır
susaMom_ Kerematlas Bilmiyorum ama benimde burnumda hep kan kokusu var sünkürünce de kan geliyor ama yoğun değil damarlarimiz falan mı catliyor anlamadım
birkimseee susaMom_ hamileyken normal olduğunu öğrenmiştim damarlardan dediğiniz gibi, benim de oluyor burnum tıkanıyor filan
susaMom_ birkimseee Benimde burnum tıkanık geziyorum genelde hep peçeteyle dolaşıyorum bu kan meselesi yeni güncellemeyle geldi bana 25. Haftadayım 😅
Zeehraaaa Burun tıkanıklığı sürekli kanlı şekilde mukus gelmesi bende de oldu burun kuruluğu vs. Damarlar inceldiği için hassas oluyor sürekli temizliyorum ben yara oluyor hatta
susaMom_ Zeehraaaa Bende de var bunlar nemlendirici kullanıyorum ama ona rağmen tıkanık kan olayı yoktu işte kaçıncı haftanızda başladı acaba
Zeehraaaa susaMom_ bende erken başladı hatta namaz kıldığım için sürekli yıkamam lazımdı sonradan gitti şimdi de kuruyor yara oluyor
susaMom_ Zeehraaaa Su tuttuğunuz için daha çok kuruyordur sizin nemlendirme için bir şey yapılıyor mu bilmiyorum ama burun spreyleri var galiba nemlendirmek için