Mom89_ Kızlar 18 haftalıkken kanal tedavisi dolgu yapıldı bana, 23 haftalık olucam yeni minicik bi kırılma olmuş boşluk varmı bilmiyorum ama yandan dişime dokununca hassasiyet agrı hissediyorum ://
birkimseee Mom89_ ben ben ben Ekim gibi yaptırmıştım doktor çok fazla uğrasmisti ama dün pilav yerken bile o kadar acıdı ki tekrar gitmem gerekiyor enfeksiyon oldu tekrar galiba 13 haftalığız doktora söyleyip gitmeyi düşünüyorum
Hulya-003 Mom89_ geçen gün durup dururken kanal tedavisi yapılan dişim kırıldı özellikle hamilelikte oluşmasının nedeni vucıdun mineralini bebeğe geçtim size eksik kaldığı için oluyormuş hafif hafif sızlıyor ağrırsa bk yedim demektir asla tahammülüm olmayan bir şey diş ağrısı bide sen gebelikte mi yaptırdın kanal tedavisi
gulsahmeyra35 Mom89_ ben de çok çektim diş ağrısından 😢 şimdi 37 haftalığız. Benimki lokal anestezi ile geçici yapılmıştı. Doktorum 4 ve 6. Ay arasında lokal anestezi ile yapılabilir demişti yaptırdım ama bi keresinde yemek yerken düştü hemen 🫣 sonrasında da çok ağrıdı tekrar yaptıramadım tabi zamanı geçti diye. Doğumdan sonra elden geçmesi lazım artık çünkü bir başka sağlam dişim de kırıldı. Bu arada ben doktorumun tavsiyesiyle ocean d3 k2 vitamini olan damlayı kullanıyorum kullanmadığım gün sızı hissediyorum diş ve kemiklerimde belki psikolojikmen bilemem ama damlanın da etkisi var bence
Mom89_ üst sag en arka bi önü 3 köklü bir dişti acaba sinirler mi tam alınmadım böyle boşluk hissi hissediyorum çok saçma ya minimun hassasiyet agrı var yani inşaAllah azıtmaz
Mom89_ Hulya-003 evet 14 haftalıktım Merve1414 ay sürekli fırçalarım ucundan minicik kırılmış orda dolgu varmıydı hüç fikrim yok ama hava alıyor belkide dişe tırnagımla dokununca minimum agrı hissediyorum oruç tutuyorum ya yoksa bi gider baktırırdım da ramazan sonu geç mi olur bilmiyorum
Merve1414 Mom89_ kanal tedavisinden sonra olabiliyor benimde oluyor ama doktorun tedavi tam bitmedi geçici dolguyla kapttim dedi doğumdan sonra rotgen çekip öyle bitircek rotgen olmadan bitirmem doğru olmaz benim için dedi başka diş doktorları hemen yapıp bitirme taraftariydi
Mom89_ @“Hulya-003”#p3192145 6, aya kdar yapıyorlar bildigim mecburdum kırıldı agrım çıktı lokal anestezi ile yaptılar hissteim agrısını yaparken aöa çok uyuşturuluyorlar