Bride_6470 Hanımlar 38+6 haftalık hamileyim biraz önce WC gittim peçeteye hafif pembe kan gibi akıntımla beraber gelmiş ama suanda ağrı sancı yok doktorum kanama vs olursa gel demişti sabah gitmeyi düşünüyorum beklemekte sakınca olmaz değil mi
eymenim_ Bride_6470 birsey olmaz Allahin izniyle benimde 39+6 da iç çamaşırı gelmişti g3ce 3 de fark ettim sabah 7.5 da hastaneye gittim hafif belde ağrıyla 1 cm açıklık var dedi yatış istedik istersen eve git dedi ben gelmedim 18 saat anam ağladı varya
Yaprakdokumuseverr Bride_6470 Nişan doğum başlangıcı sayılmıyor. Sadece doğum yaklaştı demek. 1 hafta sonra doğuran da var 3 gün sonra da aynı gün de. Acele etmemenizi öneririm. Hastanede çok acele ettirirler. Su ya da sancı bekleyin gitmek için.
umutsmom20 Bride_6470 35+4 dük, sabah akıntıyla beraber pembe renkli bişey geldi, fitil kullanıyordum ondan oldu dedim ama iyiki doktora gelmişim 3 cm açıklık ve su gelmesi ile sezeryan doğuma alındım. Doktor nasıl bekledin dedi acı eşiğim yüksektir😬
Bride_6470 Yaprakdokumuseverr evet öyle diyenler var ama doktorum gel öyle bişey olursa diyince gideyim diyorum allahtan doktorum öyle gel hemen suni sancı verelim doğumu başlatalım dicek bi doktor değil o yüzden gidip baktırmak istiyorum içim de rahat olsun saolun çok :)
eymenim_ Bride_6470 valla ilktiya suni mi ne verdiler bilmiyorum bana bisey taktılar elimde onla yürüttüler serum gibiydi hemşireye dedimki suni mi dedim yok şekerli su dedi 18 saat sürdü dogurmam doğduktan sonra yine sordum Dr. Sor dediler göremedim Dr birdaha.
Bride_6470 umutsmom20 ay benim acı eşiğim düşüktür suan bi sancım yok büyük ihtimalle bakıcak açılmam var mı diye umarım çok acı ağrı çekmeden açılmam olur dua edin bana 😢
Nur_50 Bride_6470 nişan beraber suyun geldi ise gitmende fayda var benim öyle oldu çünkü suyum azalmış açılmam 2 cm di hastaneye yatırdı