Teslimenursevil Dün öğleden beri sol kasığıma bıçak saplanıyor gibi oluyo anlamadım bu saat oldu hala ara ara giriyo çok sık oluyor testte yaptım ama çıkmadı erken olduğu içinde çıkmamış olabilir mi
Feliz Teslimenursevil ola bilir. Battan 1gün önce ya da bat günü tekrar yapın. Bence erken olduğu için çıkmamıştır
Gzn07 Teslimenursevil bende senin durumdayım şuan bat 28 kasıklarım arıyor ara göğsümde sızlama oluyor hatta 3 gün önce kasığımda elektrik çarpar gibi oldu akşam erken gebelik testimi yapsam acaba oğlumda 1 hafta kala kaset teste öğrendim
Gulhangundas Teslimenursevil bu sabah benimde sol kasığıma bıçak saplanır gibi oldu ama baya şiddetliydi dün de hafif hafif kasıklarım sanki regl öncesindeymişim gibi ağrıdı bat 29 diğer belirtiler zaten pms belirtileri
Teslimenursevil Feliz inşallah öyledir canım tedavi görmediğim bi ay olursa gerçekten mucize olur 2 buçuk senedir tedavi görüyorum olmadı
Feliz Teslimenursevil bu ay olucak in şa Allah❤️ asla ama asla ümidini kesme. Ya Zel Celali Vel İkram ismiyle bol bol dua et inan oluyor Rabbim isteyince olmayacak şey yok. Allah tez zamanda sevindirsin seni
Teslimenursevil Feliz hiç bir zaman ümidimide duamıda kesmedim ki bu ay değilde bile elbet bi gün olucak inanıyorum🙏🏻
Teslimenursevil Gzn07 beklemek en doğrusu kuzum bence bende başka belirti yok sadece sok kasığıma bıçal saplanıyo gibi oluyo tek bu yani
Gzn07 Teslimenursevil ben şimdi erken gebelik yaptım dayanamadım çıkmadı biliyorum erken ama bu beni bir kaç gün oyalar 😂😂
Teslimenursevil Gulhangundas bende kasık ağrısı yok bel ağrım var bide dün öğlen başlayan sol kasık saplantısı vardı sahura kadar şuan bişeyim yok bel ağrısı dışında