Sevdafrkn 36+2 günlük hamileyim değişik bir akintim var sumuksü gibi beyaz her gün olmuyor ama bir kaç günde bir geliyor herkeste karnın düşmüş doğumun yakın diyorlar bi yandanda böyle şeyler oluyor
umutsmom20 Sevdafrkn Daha bugün sabah hafif sari ve toplu iğne başı kadar akıntım geldi, doktora kontrole geldim, meğer 3 cm açıklik varmış nisanim gelmiş doktor nasıl durdun sen dedi 😬 akşam 8 de doğum yaptım nolur ihmal etmeyin 😬
Serapazraege Sevdafrkn ben nişandan sonra doğuma girmiştim. Korkma nişan kana çok yakın bir kanama tarzı pembe-kırmızı ortası. Sağlıkla kucağına al inşallah🙏
flowers22 Nişan hafif pembemsi, kanlı gibi olan akıntı diye biliyorum ben. Çünkü normal beyaz akıntı bende de var şuan :)
Sevdafrkn umutsmom20 ama sancim vs birseyim yok ki ne diye doktora gideceğim c.tesi kontrolüm var orada sorarim ara ara rahmimde sızı oluyor o kadar o akintida az bisi geldi sarı mı beyaz mı belli bisi degil
Bay00 umutsmom20 merhaba az önce benden de pembe akıntı geldi 37+2 yim kasılmamda var geçip tekrar giren araştırırken gördüm yorumunuzu beklemeli miyim yoksa hemen gideyim mi hastaneye
Gizemd-01 umutsmom20 bugün bende de öyle geldi sulu sarı akıntı toplu iğne başından biraz daha fazla ama hiç nişan aklıma gelmedi.
umutsmom20 Sevdafrkn benim de sancım yoktu nst bile normal çıktı inanın hala ne nasıl oldu bilmiyorum 😬
vezozcan Bay00 sancin vs yoksa daha gitme bence nisandan sonra hemen doğum olmuyor herkeste bi daha ki kontrolüne kadar sıkıntı yaşamazsanız bekleyebilirisniz
umutsmom20 Bay00 açıkçası buna ben çok birşey diyemem bizde öyle oldu ama belki sizde farklı olur ama kontrol her zaman iyidir diye düşünüyorum 🙂
umutsmom20 Gizemd-01 Benimki belki de bana bi işaret bı iç güdüsel davranıştı da beni hastaneye kadar götürdü 🙂her akıntı nişan olmuyor sonuçta siz bence diğer belirtilerinizi de takip edin 🙂
vezozcan Bay00 o zaman doğum başlamış olabilir doktora git , bizide habersiz birakma sağ salim kucağına alırsın inşallah 💓💓
Bay00 vezozcan ay eveet doğduk valla ama normal olmadı 2 cm açıklıktan döndüm sezeryana açılmadı hiç saatlerce sancı çekmek çok yormuştu beni
vezozcan Bay00 Olsun sağ salim aldın kucağına gerisi önemli değil Allah şifa versin çabuk toplarsın inşallah ❤️