Denizevren Kızlar 13 martta yumurtlama gördüm değerlendirdim bat 23 Mart erken gebelik testi yapsam çıkar mı yoksa?
Sab16 Denizevren bende 9 Mart’ta yumurtlama gördüm bat 22 Mart az önce yaptım negatif bende yok muhtemelen bence senin için de erken canım
Kafi Denizevren gebelik oluştuktan 10 gün sonra kana 14 gün sonra idrara düşüyor diye biliyorum canım biraz erken olabilir çünkü yumurtlamani geç görmüşsün
Edos123 Denizevren canım benim 3-4 gün öncesinde erken gebelik testinde silik olarak belli etmişti kendini adete yakın da iyice koyulaşmıştı adet 1 gün gecikince tam belliydi çıkabilir de çıkmayabilir de genelde gecikince test yapmak daha sağlıklı diyorlar ama insan dayanamıyor işte ☺️
Ednk_ Denizevren benimde tam olarak aynı 13 yumurtlama günümde bende değerlendirdim, şuan sabırsızlanıyorum biraz inşallah olmuştur ikimizinde
5sezeryanim Denizevren canim bende senin gibi yumurtlama testi yaptırdım üstünden 10 gün geçince çıkmadı 12 gün geçince coook az gölge gibi çıktı en güzeli 12 yada 14 gün sonra test yapmak ama 10 günü doldurunca kan da cikabilir
Zhrn Denizevren yumurtlama gününden 17 gün geçmesi gerekiyor daha erken yapmak yanlış sonuç verebilir
0znur Belli olmaz tabi ben 6 gün kala yaptığımda negatifti. 4 gün kala yaptığımda negatifti, akşam baktigimda kuruyunca çok çok çok hafif silik bir çizgi görmüştüm. 3 gün kala silik çizgi belirdi. Ertesi gün kan verdiğimde beta 21di.