NGold Kamilecelik Ben de o haftalarda halaaa kilo veriyordum kusma yüzünden 28+0 ım suan hala hamile kaldığım kilodayım çokta mutluym bundan😄
Aysnr11 Kamilecelik Ne güzel işte bende kilo almadım 37 haftalığım toplasan 4-5 kilo anca almışımdır bebeğim 3250 şuan.
Boncukk123 Kamilecelik canım ilk 13 hafta boyunca bebeğin senin kanından besleniyor gram bile almıyor ıkıncı tremester de biraz daha çok üçüncü tremester da alınıyor bebek büyüdüğü için iştah artıyor endişe etme sağlıklı beslen ki sağlıklı kilo al 🌸
Kamilecelik flowers22 ben zaten zayıfım ve kilo alamayınca çocuğum da zayıf olacak diye korkuyorum ve eşimde kilo istiyor 15+1 57 kiloyum
Asel2704 Ben 14 haftalık olduk bugün ama 6 kilo kaybettim çok iştahsızım sabah bulantım oluyor ne yapcam bilmiyorum çok galsiz yorgun sürekli uyku isteği var ama yemek yeme isteği sıfır
NGold Asel2704 Ben de aynı o şekildeydim birden bire kesildi 20.haftaya doğru ama malesef hiçbir şey fayda etmemişti bulantı hapı bile
flowers22 Kamilecelik hiç kafaya takma ben 50 kg ile hamile kaldım. Şuan 68 kg cuma günü doğumum var. Allah’a şükür bebeğimin gelişimi 1.5 hafta onde gidiyor. Bizim zayıf olmamız onlarında zayıf olması anlamına gelmiyor sen beslenmene dikkat et sağlıklı beslenmeye çalış devamını düşünme 🫣❤️❤️
NGold Kamilecelik Eşinizin tuhaf istekleri varmış cidden daha neler duyucaz burda 😄 ben kilo almamama rağmen bebeğim 2hafta önden gidiyor hiç endişe edecek bişey yok yani sizin kilonuzla bebeğinizin kilosu.
Malajin17 Ben daha 10. Haftada olmama rağmen 2 kilo aldım kabızlıktan mıdır nedir karnım 5 aylık gibi
Malajin17 Kamilecelik yani başlarda hem. Bulantı hem kusma oldu. Herşeyden tiksinme ama sürekli açlık halim vardı gece uyanip biseey yiyorduum midee kazintisindan. Şimdi de oruç tuttuğum için iftar ve sahur arası yiyorum bol bol