Gizemcekinmez Kızlar kuru öksürük başladı etkili verebileceğiniz bir tarif var mı acaba ya 39 haftalık hamileyim yarın bir gün doğum olacak olursa birde öksürek ile uğraşmayayım
34busra Gizemcekinmez doğal ne içtiysem geçmiyor benimde oğlumdan geçti hastaydı 22+2 haftalığım sabah bekliyorum doktora gidicem artık 🙏
Shurupp Yaklaşık on gündür çekiyor kızım. Öksürük şurubu astım spreyi alerji ilacı ne varsa denedik yok mümkün değil geçmiyor. Kimse sorsam da aynı şeyden şikayetçi. Bende buraya bekleyeyim belki doğal bir çözümü olan vardır. Geçmiş olsun size de 💐
Gizemcekinmez Shurupp evet ya şimdiki nasıl bir şeyse çok doğru geçmek bilmiyor Allah hepimize Şafi ismi ile şifalar versin bakalım bugün doktora gideceğim bende belki doktorum bir şey söyler neler denediysem olmadı annem doğal ne varsa yaptı Allah razı olsun ama işte dediğim gibi nasıl bir şeyse artık gitmiyor
Bebegimsu350 Shurupp geçmiş olsun mandila kabuğunu duydunuzmu onu kaynatıp içiyorlar öksürük için birebir deniliyor bı araştırın isterseniz🌸
Gizemcekinmez 34busra Çok geçmiş olsun evet geçmiyor dediğiniz gibi Allah hepimize Şafii ismi ile şifalar versin inşallah 🤲🏻
motheroftwins2 Bende cok fenayim. İmumax bogaz spreyi aldim o da fayda etmiyor. Ak gunluk sakizi eritip gogsunuze koyunca oksuruk geciyormus diye duydum son ihtimal onu deneyecegim 😞