Mrv1234sim Kızlar 17 haftalık hamileyim 2 gündür bebek hareketini hissetmiyorum korkmaya basladim yarın doktora gitcem çikolata yedim herseyi yaptım ama hareket etmiyor 😭
Serapalptekin2 Mrv1234sim sen yine doktora git canım ama çok küçük olduğu için hergun hareket etmez 🤗 tez yoruluyorlar
kimoldugunubilirsinsen Mrv1234sim bebeğiniz düzenli hareket etmek için küçük. 28. Haftaya kadar her gün hareket etmeyecek. 28 den sonra ise gün gün hareketlerini saymanız istenecek
Ayys6-nr O haftalarda çok normal daha çok minik,ilerleyen haftalarda daha düzenli hissetmeye başlarsınız
Serapalptekin2 Mrv1234sim hafif yatar pozisyonda dur ve ilk saat yönüne sonra tersine ovarak konuş sonra hafif hafif karnını okşa bekli aşka gelirse hareket eder benim oğlan öle yapıyordum pıt pıt vuruyorsun ordamisin diyerek deli sacmask gelebilir insanlara
Mrv1234sim Çok şükür gittim doktora biseyi yok sırtı dönük yatıyor sürekli doktorlar erkek diyor ama tam net detaylida belli olur dedi
Aysegl34 2cocuk1bebekk bende 2 gündür hissetmiyordum dün gittim canım bir şeyi yokmuş bazen sürekli hareket etmekten yorulabiliyorlarmış stres yapmayın dedi doktor🥰
obirannea Mrv1234sim Şuan düzenli hareket etmez bir gün oynar 2 gün oynamaz yani düzenli hareket beklenmez 27 . Haftadan sonra düzenli hareket beklenir
Mrv1234sim 2cocuk1bebekk ben hafif karıncalanma oluyordu çikolata filan ye canim belki uyuyordur benimki hep sırtı dönük yatıyor daha yüzünü goremedim