Qqasiyeqq Kızlar selamün aleyküm hayırlı geceler hepinize 🌹✨ iki gündür mavi bir akıntı görüyorum ama ne kaşıntı ne yanma ne koku hicbisey yok 🤷 nedir bu allak aşkına bir bilginiz var mı ? Resmen camsil gibi rengi ?
Susu13 Qqasiyeqq şuan merakımdan araştırdım biraz bazı kişilerdede olmuş mavi yeşil tarzda hatta fotoları var atmışlar doktora gitmişler mantar demiş doktor, sende bence kısa zamanda bi doktora görün en iyisini o söyler zaten
Qqasiyeqq YldrmNUR 12 haftalık canım bugün doktora gittim östrojen hormonunun artışına bağlı olarak bu tür akıntılar olabilir korkulcak bişey yok dedi fitil verdi yatmadan bı tane kullanicam 1 hafta boyunca sonra geçecek inşallah 🥹🌹
Qqasiyeqq Susu13 doktora gittim mantar falan demedi 😅 östrojen hormonunun artışına bağlı olarak bu tür akıntılar olabilir korkulcak bişey yok dedi
Qqasiyeqq Ellove demi .. yani sarı olur beyaz olur yeşil gibi olur ama mavi ne 😅😅 uzaylı gibi 😅😅 östrojen hormonunun artışına bağlı olarak oluyomus önemli bişey değilmiş
Qqasiyeqq biranne__ değilmiş değilmiş çok şükür 😅 östrojen hormonunun artışına bağlı olarak bu tür akıntılar olabilir korkulcak bişey değil dedi doktorun fitil verdi 1 hafta kullanicam o kadar 😅🤷