mimar_anne Sssaa doğumdan sonra 11 kilo direkt gitmişti bende 15 kilo da diyetle gitmişti 2 ayda toplamda 22 kilo almıştım 26 kilo geri verdim
Momcrn Sssaa ben ilkinde 56lıyla hamile kaldım 72 kiloyla doğum yaptım doğumdan sonra tartıldığımda 10kilom gitmişti
poyrazin_annesi28 Sssaa Hiç bişey yapmadjm sadece emzirdim. Oğlum 10 aylik. Hamile kaldığım kiloya ulasmama 2 kilo kaldı. 18 kilo almıştım. Doğumun ilk haftası 10 kilo gitmişti çok ödem vardı bende
melike81_ mimar_anne ayyy bende hamile kalınca 88 dim 86 oldum şimdi 36 hftalğm 89 çıkıyor doğumda 79 görsem keskeeemm🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
Kupra Benimde cok merak ettigim.. normal dogum yapinca daha cok gidiyor diyolar sezeryandansa . Dogrumu 🤯🤷🏻♀️
Nrsn2024 Kupra sezaryan doğum yaptım 10 gün oldu..45 kilo hamile kaldım 60 kilo doğuma girdim tam doğumdan 1hafta snra tartildim 7 kilo gitmiş
melike81_ mimar_anne maşallah de nazar değmesin almim daha serzeyan olcam 8 ınde içimdeki yağlaroda alsın gitsin hepsi😂😂😂😂😂
Cerenaslan Sssaa 63 kiloyla hamile kalmıştım. 15 kilo almıştım kızım da sezeryandan 1 ay sonra 17 kilo vermiştim. Benim kız beni bayaa eritmişti😂😂 Şimdi de 2. Gebeliğim 13 kilo aldım yarın doğumum var inşallah bakalım kaç kilo gidicek 😂
lilasmom_ 17 kilo aldım, doğumdan sonra 10, 1 ay dolana kadar da 3 kilo gitti. Gerisini de sporla falan veririm inşallah