Halin Tulin41 doktor fazla gibi bir şey dedi mi benimde 28. Haftada 1800 dü ortalığı ayağa kaldırdı resmen
Tugcedora Halin ayy fazla gibi sanki ya da benim ki az 27+5 de 1009 gr şeker var mı oda kilo aldırıyormuş sanırım
Halin Gulluuuuu benimde 28. Haftada 1800 dü baya kızdı doktorum çok kilolu diye size de bir şey dedi mi? Şu an kaç biliyor musunuz
Gulluuuuu Halin evet epey laf etti asla normal doğuramazsın şu bu dedim çatım müsaitse neden doğuramım diye özel takipliyim ben birde devlete gideceğim hayır kilolu olsa suç az olsa suç benim beslenmem çok iyi
AycinGozuacik Hllyymrl yanlış anlamayın lütfen beni ama 3 buçuk olduğuna emin misiniz acaba bana biraz kilolu geldi daha 6 haftanız var nerdeyse doğum kilosunda çünkü maşallah 🧿
paradise35 Hllyymrl 2 buçuk olabilir mi o, yanlış anlamayın ama 3.5 çok fazla daha 6 haftada var haftada ortalama 200 gr alıyorlar böyle giderse 5 kilo doğabilir
YesimYilmazArdic Newmomanddad “FL” yi 7 ile çarparak bulunuyo. Bir süre sonra doktor gelişimini boydan değilde kilodan takip ettikleri için boyu söylemiyorlar diye biliyorum.
Arifehass Newmomanddad ultrasonda FL yazılan bir yer var. Oradaki rakamı 7 ile çarpıyorsunuz boyu veriyor😇