Yadis Bahar-sarioglu hayır çok şükğr gebelik şekerim yok şeker yüklemem temiz çıktı evde de günlük üç kez ölşüm yapıyorum bir problem yok Allaha şükür
Bahar-sarioglu Yadis bilmiyorum işte bana gebelik şekerine bağlı dediler belki şeydir aile genetiğinden kaynaklı da olabilir ultrason da yanlış ölçü olabilir hani hep pozitif düşünmeye çalışıyorum inşallah sağlıklı olsunlar
Busra-BD-2318 RabEm 36+4 de 3100 gramdık. Bugün 37 haftalık olduk🙈 10-11 Nisan gibi doğumum var normal olursa tabii. bakalım kaçla bitireceğiz🫠
kbrnrblt SultanErva doktorunuz perinatolojiye gitmenizi ya da 38. Hafta için doğum planlamaktan vs bahsetti mi
SultanErva kbrnrblt doktorum kendisi de perinatolog şuan suyu azaldığı için 37+1de dogum olabileceğini söyledi cuma son kontrole gidip değerlendirecek belki de alırım dedi zaten sezaryen olacaktı cuma belli olacak her şey
esmakc Kubranur0774 sizinle aynı haftadayiz sezeryani ne zamana verdi doktorunuz sağlıkla alın kucağınıza insallah
hanDan2323 sunashn50 benim 22 de 520 gram dedi iki gün önce şimdi yorumları görünce kendi bebeğimin kilosu az gibi geldi
YesimYilmazArdic hanDan2323 Benimde 22. Haftamda tam 505 gram çıkmıştı. Bu haftalar bu kilolar normal aralıkta merak etmeyin. 28+4 te gittim 1408 gram olmuş miniğim😅🧿🤲🏻
sunashn50 hanDan2323 gayet normal kilosu bence bizimkisi 1 hafta onden ilerliyor ona ragmen 600 520 cok cok iyi 🌸😍
busraali22-08 Hsahan1 hiç kulak asmayın daha doğuma 4 hafta var ve bebekler hızla kilo alıyor ki böyle kalsa da gayet normal beni annem 1700 kilo doğurmuş gayet tabi güzel bı.bebeklik geçirmişm sizde yüreğinizi ferah tutun