SultanErva azracan20 bende şuan 36+5. Haftadayim benim de 2400 gr şuan doktorum biraz küçük dedi inşallah sağlıkla alırız kucaklarimiza 🤲
ZelihaTkcnn azracan20 Hergün 2 muz 1 bardak kefir tüketin bebeğin kilo alımını sağlar bu dönemler kilo alma dönemi zaten sağlıcakla kucağınıza alın 😊
mevrouwSecici RabEm Normal kilosu her doktorun ölçümü farklı oluyor . Ben ilk çocuğumda 15 gün hastanede yattım her ultrason kontrolünde farklı ölçüm söyleniliyordu 😊 her gün mü değişir bir gün fazla ertesi gün düşük 😁
selim10 AycinGozuacik 33+3 te 1844 gram geldi, biraz küçük dedi, ama yinede iyi diyor, çok aşırı mı küçük genele göre
nunusmom RabEm 37+0 da 2850 gr dı cuma kontrolümüz var yine 38+0 olacak o zamana bakalım ne kdr olacak 🤭
Masal77_ RabEm 30. Haftada 1700 du 32 haftaligiz şuan Perşembe günü randevum kaç olmuş bende merak ediyorum 😍
Mom89_ sunashn50 şey bende 23 olucam geçen cuma doktora gittim 480 gr dedi minick o zaman benim ki :/
Oyku-72 Smhayg geçen hafta bnde 33 haftalıktım kilosu 1000 gramdı 4 hafta geride oldugunu söyledi doktor ve ani ölümde olabılır hareketlerıne dıkkat et dedi bana cok korktum öle soyleyınce sizce duzelirmi 😔
Halin Tulin41 doktor fazla gibi bir şey dedi mi benimde 28. Haftada 1800 dü ortalığı ayağa kaldırdı resmen
sunashn50 Deletedmom_789 22 de 600 dü 1 1,5 hafta onde gidiyor bizimkisi yani doktorumuz oyle soyledi gebelik sekeri suphesi var yaptirinca belli olcak