Firstpreg Sinemm13 Benim de canım çok istiyor ve geçen hafta 8 tane yedim ☺️ 26+4’teyim, bir şey olmadı çok şükür
Guzelanne3435 Sinemm13 hurma erken doğumu tetiklemez aksine faydaları var ama sen genede çok yeme şekerli 😊
Sinemm13 sakinanneee3 evet ben de günde iki iç tane yiyorum işte normalde yemezdim bisey olur diye ama ramazanda kendimi tutamıyorum
Burcuneris Yok canım ya oturup 1 kilo yemiyorsan günde hiç bişe olmaz. Hem o derece etkili bişe olsa tüm doğumhanelerde olurdu doğuracak kadınlara sürekli hurma yedirirlerdi. @Sinemm13
Sinemm13 amayinedeiyiilerledim sadece Bi tane mi Kiz ben kendimi tutamayıp 3,4 tane yiyiveriyorum ondan biraz tedirgin oldum bide diyorlar ya erken doğuma sebep olur diye 😶
Sinemm13 Firstpreg bende merak ettim ben gibi kendi tutamayıp yiyen var mı diye bak varmış ne yapalım yemeye devam mı:)
amayinedeiyiilerledim Sinemm13 ben tutuyorum valla😅😂 cevizle ve incirle falan yiyorum o yüzden tatlı ihtiyacımı karşılıyor sanırım, fazlasını istemiyorum
Leylus amayinedeiyiilerledim ay ben unutmuşum bunu 2. gebeligim olmasına rağmen 🤣 bende gece acıktığım da yiyorum az önce 5 tane falan yedim heralde 🙄 cok etki değildir heralde ya daha 15+4 üm 😬