Vertens Arkadaşlar bebeğim 20 günlük oldu son üç gündür uyku adına hiç bişey yok meme alınca sakinleşiyor ancak uyumuyor bebeğim neden uyumuyor lütfen yardım derin uyumuyor sürekli ağlıyor…
Ruyagibi1 Vertens gazı vardır ve ilk aylarda anne kokusuna çok ihtiyaç duyuyorlar memeni değil senin kokuna sakinlesiyor emme refleks gibi bir şey yatağına yatirinc uyaniyorsa senin sicakligindan çıkıp soğuk bir zemine yattığı içindir yatağına sıcak su torbası köy yatırmadan ısıt
Vertens umrumdadegil gazını çıkarıyorum ama yine ağlıyor gaz olup olmadığını nasıl anlarım yani nasıl dayanıyor bu kadar uyumamaya
Vertens Ruyagibi1 koku falan umrunda değil birden bağıryor bas bas meme verince susuyor çekince ağlıyor zorla uykuya yatıyor 10 dk sürmüyor uyanıyor napacam bilemiyorum
umrumdadegil Vertens benimkide aynı canım malesef bi banyo yaptır rahatlar belki onu dene. Ikınıyor mu benimki ıkınıyor ordan anlıyorum artık. Bir de huy değiştirir bi günleri bi günlerini tutmuyor. Gaz damlası iste doktorundan
Ruyagibi1 Vertens bazı bebekler kakasını ve gazını memede çıkarıyor ama belli ki biraz yapışık gezeceksiniz kendini negatiflestirme stres hem kendini hem bebeğin için zararlı derin bir nefes al omzunda sırtını biraz sivazla 9 aylık bebeğimle 3 saattir omzumda uyutmaya çalışıyorum yemin ederim sinir krizleri geçirdim ne yatmak ne uyumak istedi erkenden kendini bu kadar yıpratma
Sibel3437 Gaz sancısı vardır, bitkisel ilaç kullanmanız gerekiyor doktorunuza sorun ama nurse harweys tavsiye ederim çok faydasını gördüm ben çocuklarımda yeni doğana da aynı ürünü kullanacağım