flowers22 anestezi Doktor’u da söyler ama ben sana 3 sezeryanlı olarak net şunları söyleyim. Masaya oturtunca seni omuzlarını aşağı doğru düşür vee çeneni döş dediğimiz yere yasla aşırı rahat bırak kendini biliyorum bunu demek kolay ama yapmazsan daha çok zor olur. İğne kendini kasmazsan bildiğin sinek ısırığı gibi sadece birazcık acıyor, sonra kalçandan bacaklara doğru sıcaklık, yavaş yavaş keçeleniyor bacakların tam uyuştuğuna emin olunca başlıyorlar ve sen sadece çekiştirmeleri hissediyorsun acıyı değil zaten tek tek anlatıyor anestezi doktoru. Yani benim doktorlarım öyleydi anestezi doktoru bebek çıkana kadar hem elimi bırakmadı hemde tek tek anlattı korkmayım diye, bebek çıkınca sakinleştiirci iste yaparlar, haa bu arada en güzel sakinleştirici inşirah duası bol bol et, hiç kendini kasma rahat olmaya çaliş bunu doğum sonrası daha az acı çekmen için yap, doğumdan sonra yürüme serbest olunca asla oturma her fırsatta bol bol yürü sadece odada dolanma ben uzun koridorda her fırsatta 5tur attım, inan yürüdükçe ağrın olmuyor açılıyorsun bedenen son olarak yanına filtre kahve ve bitter çikolata al baş ağrısı olmaması için bol bol sıvı tüket. Hoşaf şu çay kahve meyve suyu gibi, yatarken de 45 derecelik açıda yat dümdüz yatma, daima arkanda yastık olsun oturur vaziyette uyu bunlar sayesinde ben baş ağrısı çekmedim ve evime geldim hiç yatmadan kendi işlerimi çok zorlamadan yaptım, hayırlı doğumlar diliyorum, sağlıkla kavuş yavruna. Yanağına koyunca onun masum yüzünü tüm acılara değecek inşallah ❤🙋♀️🌸