Merve_sllyrt Hayırlı akşamlar kızlar 31 haftalik gebeyim fatma bolkana gidiyorum koru hastanesinde dogum olacak inşaallah ilk bebegim ortadoguda olmustu hastaneden kıyafet vermişlerdi burdada öyle mi yoksa biz mi kendi kıyafetlerini veriyoruz hemşirelere
Elftln Merve_sllyrt bence hemşirelere mutlaka sorun bende Sincan korudayim şimdi sizden öğrendim mutlaka bende soracağım ☺️
Zeyni_zeyni Merve_sllyrt aaaa bende Çankaya koruya gidiyorum doktorum İbrahim Alanbay benim de 2. Gebeliğim ve 31. Haftalık olduk bugün 🥰 İlk doğumumu Sincan koru hastanesinde yapmıştım kıyafet felan vermediler burası veriyor mu bende bilmiyorum
Busrakahya Merve_sllyrt Fatma hoca candır. Ben de 12 haftalık hamileyim Fatma hocayla beraber ilerliyorum. Hayırlı,sağlıklı bir doğum dilerim inşallah size. Yeğenlerim doğdu ama vermiyorlar diye biliyorum belki tercih edilmemiştir öğrenip yazacağım ☺️
elay15 Elftln bende orada muayene oluyorum siz memnunsunuz acaba oradan ama odaları için iyi olmadığını biliyorum
Merve_sllyrt Zeyni_zeyni ne güzel aynı haftadayıx rabbim kolayca saglikla kavustursun bizi bebeklerimize
Merve_sllyrt sumeyra14 dogum ücretleri degisiyor normal mi sezeryan mi veya ssvd mi muayenesi 1600 diye hatırlıyorum fazla çağırmıyor bana 36. Haftanda gel dedi