Deletedmom_87 Haticeakgul benim 11 haftalıkken kıza benzetmisti 15 te gittiğimde erkek dedi sağlık sorunundan dolayı 15+4 te detayliya gittim erkek dedi kesin mi dedim evet yüzde yüz dedi inşallah degismez çok korkuyorum çünkü kızım (7 yaşında) sevinçten tüm sülale ye duyurdu bide erkek istiyor😃umarım değişmez
Alisa_ 16ci haftadan sonra daha net belli oluyor, tabi daha öncede belli oluyor ama en net 16 hafta sonrasi
Mesen Neslihan2425 detaylı ultrason da neler yapılıyor ne oluyor yani. Sadece ultrasonla karından mı bakılıyor alttan bakilma durumu oluyor mu. Kan tahlili idrar tahlili veriliyor mu.?
Haticeakgul Neslihan2425 bana 15 haftalikken kiz dedi doktorumuz şimdi 17 haftalık olduk acaba degsiirmi hiç bilmiyorum burda bazı kişilerde çok değişme olmuş kiz deyip erkek çıkanlar erkek diyip kiz çıkanlar
Neslihan2425 Mesen karından normal muayene olur gıbı bakıyorlar cıhazları daha gelısmıs 40 dk sürüyor canım detaylı heryerıne bakıyor baştan asagıya kan falan almıyorlar
Haticeakgul Mesen yok canım kan filan verilmiyor alttanda bakılmıyor aynı normal ultrason gibi bakılıyor ama ultrason cihazının daha üstününu düşün renkli bakılıyor bide her organi ayrı ayrı inceliyor doktor ölçüyor ediyo
Neslihan2425 Haticeakgul bende canım ılk 12 haftada kız dedi 16 da erkek dedi detaylıya gırdım orda net erkek dedi gösterdi
Haticeakgul Deletedmom_87 inşallah yaa erkektir benimde kızım 10 aylık daha bilmiyo abla olacağını kendide bebek 😃 istiyorum bende erkek olsun
Deletedmom_87 Haticeakgul inşallah canım insan oğlu işte iki meyveden de tatmak istiyor Allah bağışlasın inşallah🤲🥰