Gulkar 8_9 Nisan idari izinli sayıldı tatil yani benim durumda olan varmı 5 Nisan’da 38 hafta 1 günlük oluyoruz doktor bayram öncesi alır değil mi kafam çok karışık 😔 devlet hastanesi ikinci sezeryan olacağım bayram sonrası geç olur değil mi
Melos9 Gulkar bende 35 haftalığım bayram sonrasına gün verdi 15 nisana 38+6 falan oluyorum normal mi sizce 🤷🏼♀️
Fhnxxhnxdhnbg- Bende aynısını düşünüyorum ikinci sezeryan olcak devlette bayramdan önce olurum inşallah 36 haftalığm şuan ben @Gulkar
Gulkar Fhnxxhnxdhnbg- bende 36 haftalıgim haftaya Perşembe randevum var bayram sonrası geç olur o zmna birakmaz inşallah sizin ne zmn komtrol
Fhnxxhnxdhnbg- Gulkar Bu perşembe benim randevum bu kontrolde Gün verilcek dedi zaten ama ne zamn olur bilemiyorum
Gulkar Fhnxxhnxdhnbg- benimde haftaya Perşembe bakalım size ne zmn gün verilir birde bu anestezi işleri filan nasıl oluyor acaba
Sssaa Bni 8 nisanda alıcak Sezeryan oldugu için bayram sonuna bırakmaz suyun gelmebihtimali oldugu için
Gulkar Melos9 bence normal benim gibi olanlar bayramda 39.jaftayi yaşıyor sezeryan içinde riskli hafta