tatlibebegim_ 33+3 haftalığım son kontrolümde 31+5de bebeğin kafası doğum kanalına girmiş dedi doktor bu doğumun yaklaştığını mı gösterir merak ettim, aşırı aşağıda vajinada atıyor sürekli orda hareket halinde
annebebek123 tatlibebegim_ ben 38.haftadayım bebeğim normal doğum pozisyonunda fakat henüz kanala girmedi sizin erken girmiş kanala bebeğiniz doktorunuza sorsanız daha iyi olur
YldrmNUR tatlibebegim_ benimki baş aşağı duruyo ama kanala girmemiş. Bende merak ediyorum bu sorunun cevabını.
Rabiiakaradas tatlibebegim_ bebeğin kanala girmesi doğumun yakın olduğunu gösterir dikkat ediniz biz son haftalarda girmiştik doktora danışın bence
Gmz09 tatlibebegim_ doğum kanalına girmekle,baş aşağı pozisyon alması farklı şeyler.Eğer doktorunuz size kesin olarak bebek kanala girdi dediyse çok uzun sürmez doğum diye düşünüyorum.Ama baş aşağı pozisyonda ise sorun yok son haftalara doğru kanala girmeye başlar
Aysemm44 tatlibebegim_ İlk oğlumda öyle dedi ama 40+6 doğurdum Şimdi 26 haftalıkta bana dedi çocuk asagıda kafası kanala girmiş dedi ama sıkıntı yok dedi böyle olması çok iyi dedi haftaya kontrol var bakalım ne diyecek şuan 28+3 haftalığız
melisinmutfakblogu tatlibebegim_ ilk gebeligimde oğlum 24 hafta doğum kanalına girdi ve plansetayida yanına çekmişti erken doğuma karşı ciğer geliştirici vuruldum ve perinatoloji bölümüne yatısm yapıldı serum ile ağrı veya sancı olursa kestiler doğumu ertelemek için 37+6 da sezeryan oldum