Meltemia Bir hafta geciken adetin ardından bugun kan testi yaptırdım 44 çıktı. Yükselirmi Kızlar. Değer düşük gibi geldi bana
Muzaffer Meltemia Salı günü tekrar yaptırın. Yeni oluşan gebeliklerde bu değer normal. Mühim olan istikrarlı bir şekilde yükselmesi .hayırlısı olsun .
Busracetin Meltemia hayirli olsun gebeliginiz , siz guzel dusunun bebisiniz de daha kolay tutunsun size , Rabbim nasip ettikten sonra neden yükselmesin ki 😊 insallah bizlere de nasip olsun 🤗
secilertu Meltemia inşallah yükselir canım Rabbim gönlüne göre versin.. ben adetimden 3 gün önce öğrenmiştim değerim tam 50 çıkmıştı. Sonra katlanarak arttı 😊 darısı da sana olsun inşallah
Ggggggggggg Hamilelik çok yeni olduğunda düşük çıkıyor diye biliyorum bir hafta sonra tekrar yaptırmalısın bence
Aslishn Meltemia gec dollenmelerde deger dusuk cikabiliyo 2 gun snra 2 kat yukselmesi gerek canim insallah yukselir. Benimde dusuk cikti 2 gunde 2 kattan fazla artti sonrasinda
ATC Meltemia inŞAllah hamilesindri ama değerin düşük olmasının hiç bi anlamı yok Allah verdiyse o bebeğe can oluyor 😊
kubrallg Meltemia peki ne kadar arttı benim cumartesi 40tı pazartesi 61 çarşamba bidaha vereceğim. Korkuyorum biraz🥺
Meltemia kubrallg 4,5 gün sonra gittiğimde 44ten 500lere çıkmıştı canım. Biraz bekle hemen gtme. Geç döllenme olduysa yavas yavas yükseliyor