Hilalblgn evet Fatma hanımdı. Doğum paketi aldığım için mecbur ona gitmek zorunda kaldım diğer doktorlar kabul etmiyor paket Ünal hocada doçent olduğu için fazla istiyordu. Eğer başka doktor şansım olsaydı kesinlikle degistirirdim en başından beri bana tuhaf gelen bı doktor yani aşırı relax biri şekerim ve tanisyonum olmasına rağmen zorla ameliyat günü aldım. Kolay kolay ameliyat günü vermiyor ultrason resmi de vermiyor. Yani sen yonlendirmen gerekiyor şöyle yapalım böyle yapalım diye. ameliyat esnasında da aşırı relax biriydi fakat hiç desteğini görmedim. Ben hazırlanırken oda oturuyordu ameliyathanede hocam korkuyorum dedim elinde telefon haklısın dedi sadece bundns önce pınar hoca vardı ya mükemmel insandı geldi ellerimi tuttu bana Moral verdi bilmiyorum çok soğuk kanlı ve umursamaz. Ameliyattan sonra baş ağrım olduğu zaman onu aradım beni arama anestezi doktorunu ara dedi yani ilgisizdi yine. Ameliyata eşler alınmaz büyük ihtimalle sormadım ama o esnada Zaten kalabalık oluyor başında bir tane hemşire oluyor sürekli iğne filsn yapıyor sana miden bulaniyor filan o yüzden eş alınmaz diye düşünüyorum sen yine de sorarsın Fatma hanıma ama yaptığı ameliyattan memnun kaldım diyebilirim ilk sezaryanim aşırı aşırı ağrılı geçti ama bunda hemen toparlandım artık şans mıydı yoksa güzel mi ameliyat yaptı bilmiyorum