Yasemin222 Selam kızlar kaçıncı haftadasınız ben 31 artık dizlermde ağrılar ve bacak krampları olmaya başladı 🫠 bebekleriniz kilo ve boyları nedir?
ZeynepDuru17 Yasemin222 selam tatlım 30 haftalık olduk bizde benim bir ay geçkin baş catlamalarim var bacaklarım zaten ağrıyor ayaklarım yanıyor ellerim yanıyor kafamı söküp atasim geliyo 🥺
Lina- Yasemin222 33+3 mayısın 5i gösteriyo bakalım daha erken gelmek istemezse ama tahminim nisan sonu gelir gibi😅31+5de 1969 gr 43 cmdi
Ebruucar Yasemin222 mayısın 10undan sonra bekliyoruz bizde. Boy için bişey söylemiyolar ama kilosu 28 haftalıkken 1300 gr dı. Şuan 30+3 teyiz haftaya cumartesi bakıcam artık yeni kilosuna 🥰
77Bebek35 ZeynepDuru17 aynı haftadayız en aon 27 haftada gttım doktora pazartesı gıdıcem bakalm kılosu kac olmus bu arada bas agrısına bol su iyi geliyor
Ahrez 28 haftaligim ben, haziran basi mayis sonu bekliyoruz yurtdisinda yasiyoruz burada kilo boy falan soylenmiyor hic gerci en son 20 haftalikken ultrason ile bakildi😅 sonra ne zaman bakilir bilmiyorum.
Yavru-kus Ahrez bende 28 Mayıs sonu haziran başı ama benimkiler genelde 37 de geliyor hazirana kalmaz diye düşünüyorum
ZeynepDuru17 Yasemin222 aynen öyle vakit gelsede sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak nasip etsin rabbim inşallah 🥹
Ahrez Yasemin222 Burada hep boyle iyi mi kotu mu bilemiyorum😅 sadece bi aletle kalp atisi dinleniyor her gittigim de, bu zamana kadar 3 kere ultrasonla bakildi sadece.
Yasemin222 Ebruucar sağlıkla gelsin inşaAllah🥰 zaten bebekler 30. Haftadan sonra kilo alımına başlıyorlarmış
Ebruucar Yasemin222 bakalım hep öyle diyolar ama görücez. Gerçi doktorum haftasına göre kilosu da boyuda çok güzel demişti. Ama biz türk milleti biraz tombalak bebek seviyoruz ondan yetmiyor heralde kiloları bize 😄
Lina- Yasemin222 ben iki doğumdan da korkuyorum valla sezaryen olursa nisan sonuna doğru olur heralde🥲
Yasemin222 mutlubibekleyis özel takipliyseniz doktorunuzla istediğiniz doğum şeklini kendiniz belirliyosunuz değilseniz zaten devlet hastaneleri kötü bir durum olmadıkça sezeryana almıyor
Kbr-ozcn mutlubibekleyis ayni haftayız bende özel takipliyim doğum şeklini hiç konuşmadık haftaya gidince konuyu acicam artık zamanı geldi 😁
Smhayg mutlubibekleyis 33.haftada gittim özele gidiyorum 3 hafta sonra geldiğinde çatı muayenesi yapalım duruma göre bakarız dedi normal doğum için. Ayrıca devlete de gidiyorum onlar normal doğumu bekliyorlarmış aksi bi durum olmadığı sürece sezeryana almıyorlarmış. O gün nöbetçi hangi doktor varsa onda doğuruyormuşuz
sryy 30+5 iz bizde en son kontrolumuzde kilomuz bir hafta öndeydi perşembe kontrolumuz var inş normaş seyrine gelmiştir dhaada öne cıkmamısızdır
maviiiss Yasemin222 tam 30+0 ız🥦☺️ 29+4 te 1565 ti kilomuz, boyumuzda 41 cm di 32 de bir sonraki kontrolümüz bakalım kaç olacak :) Artık ağrılar başladı benimde el ayak uyuşmalaro falan