ipeklinaismom Nes27hn-2024 devlette yaparsan evet ama sırayla yapılması gereken haftanı aynı ana denk getirmek ölüm gibi bişey o yüzden özelde yaptırdım ben
Gulsedaa1 Tevhide37 20 haftalikken baktırdım özelde cok sukur bir sorun çıkmadı ama istiyorsan geç kalma baktir
ipeklinaismom Semsvs zor işte sırayla haftanı denk getirmek o yüzden bu durumda mecburen özel tercih ettim bende 20-22 de yapılıyor ama perinatoloji uzmanı öyle dedi
ipeklinaismom Semsvs ideali 20-21 dedi ve ya uzman doktoru Akdeniz üniversitesinden yeni ayrılıp özel muane yeri açmış birine gittim
Mertsmother Tevhide37 çok geç… 22 hafta ideal kandan değil karından ultrason ile yaklaşık 40 dakika sürer 😊
Sadeceanne2 Tevhide37 24 tede bakıyor hatta bebiş büyümüş oluyor 😊 yüzü gözü daha belli oluyor karından bakılıyor. Sağlıklı haber alın. İnşallah
Tevhide37 Sadeceanne2 amin inşallah devlette randevü bulmaya çalışıyorum uzun zamandır özelde çok pahalı şuan durumum yok tam 24. Haftanın ilk gününe denk geliyor umarım sıkıntı olmaz benim arkadaşım 25 te baktırmış
likesah Tevhide37 23+4’te yaptirmistim. Benim gittigim perinatolog kalbini daha net inceleyebilmek icin 23. Haftadan sonra kabul ediyordu ideal bir zaman 24. Hafta ama daha fazla da beklememek gerekiyor.