flowers22 lLavinia valla belki ben bi tık daha erken gitmişimdir doktora dahada ilerlemeden onunla alakalıdır bilemedim ki. Ama sizi çok iyi anlıyorum en az 2 gün daha sürer bu ağrı
Alwayshope lLavinia benim onun sayesinde geçti evet bitkisel olduğu için reçetesiz veriliyor yine bulunduğunuz yerdeki nöb eczaneyi arayıp sorun elinizde var mı reçetesiz veriyo musunuz hamileyim kullanabilir miyim diye bence. Öyle gidip alın dediğim gibi damla gibi bişey zaten önce kulak pamuğunu dişinole batırıp sonra ağrıyan dişinizin ortasına veya diş etine değdiriyorsunuz direk uyuşturuyo
Pinar_3 lLavinia içme ablacım bam ben eczanede çalıştım bir seneye yakın dış ağrısı dedilermi onu verioduk ama hamilelere vermioduk asla doktor bişi yazmadıkça ağır bı ağrı kesici. O bebeği riske atma başka çözümler bulmaya çalış rabbim yardımcın olsun bilirim agrisinu
Pinar_3 lLavinia disiniolu de doktora söyleyip öyle kullan sonuçta sıvı yutma ihtimalin var rakı bas biraz karanfil
Hayat31 Benim annem 53yasinda o bile içince mide ağrısından yatamıyor,o ilaç çok ağır,sakın içme. Parol ve ya minoset dedi bana doktorum sadece bu iki agrikesici kullana bilirsin demişti
Tugbahocalar1 lLavinia kesinlikle apranax kullanmayın hamileyken düşük yapabilirsiniz normal bı şekilde kullandım apranax ağır geldi mide kanaması geçirdim ben