Seherr Kızlaaaar beni postlarda görmüşsünüzdür 1 yıldır bebek istiyodum bugün içime doğdu test yaptım 2 çizgi çıktı birazdan hastaneye gidicem daha önce bir düşüğüm vardı bana dua edermisiniz kızlar nolur hevesim kursağımda kalmasın allah bana ve isteyen herkese nasip etsin Amiiiiin 😇😇
Busracetin Seherr hatirliyorum sizi , hakkinizda hayirlisi olsun inşallah saglikli bir gebelik yaşarsiniz saglikli hayirl ibir evlat sahibi olursunuz Bu surecte hic belirtiniz oldu mu acaba 🤗 belki bize de umut olabilecek bir hikayeniz vardir 😉
Seherr Busracetin hiç belirti olmadı kuzum normalde her ay olurdu bel ağrısı falan o zaman diyodum hep kesin hamileyim diye ama sonuç hüsran oluyodu adet tarihim normalde yarın bu sabah birden test yapmak aklıma geldi yaptım baktım 2.cizgi çıktı bu ay hiç ümidim yoktu hatta tüp bebek araştırması yapmaya başlamıştım bakalım hala bekliyorum hastanede çok korkuyorum ama inşallah sonu hayırlı olur mutlu çıkarım burdan hevesim kursağımda kalır diye ödüm kopuyo :(
Vefas Seherr inşallah olur sende bebişini kucağına alırsın 🧿 Hamileysen eğer lütfen kimseye birşey söyleme 4-5 ay olana kadar nazar var , Göz var , Söz var 🧿
Seherr Vefas kesinleşmeden söylemem kimseye şuan kendime bile söylemiyorum ;) korkuyorum çünkü aksi bir durum olmasından daha önce çok yıprandım
Fatoliiii Seherr benimde bi düşüğüm vardı adet gecikmesi harici sanki hiç belirtim yokmuş gibi geldi bu hamilrliğimde ama ilerleyen zamanlarda anlıyosun ki belirti veriyormuş aslında :) inşaallah sanada nasip olur canım.. bende tedaviye başlayacağım sıra öğrenmiştim hamile olduğumu..
Seherr Vefas @zeynepharun kızlar hastane o kadar yoğundu ki iki buçukta gittik daha yeni döndük eve çok şükür beta hcg 70.17 çıktı doktor daha 2 yada 3 haftalık dedi 3 gün sonra kan testini tekrarlicam inşallah bu sefer kucağıma sağ salim almak nasip olur o kadar çok bekledim ki bugünü anlatamam size.. Allah isteyen herkese nasip etsin 😇
Tugbakaya Hayırlı olsun :) arkadaşlar ben cok iyi gözlemledim size hepsini yazıcam :) regl zamanın geldiğinde aynı regl olacakmışsın gibi oluyorsun kasıklarında hafif batmalar oluyor, karnına arasıra bi Ağrı girip geçiyor. Meme uçların kararıyor ve çevresinde cok minik sivilceler çıkıyor.