Nissyoo Kızlar karnım sürekli şiş ve gaz var sanırım, lavaboya çıkarken zorlanıyorum ve lavabodayken alt bölgeye kramp sancı giriyor normalmi acaba ne yapmak lazım
User390823 sutlukahve_ Nissyoo sıcak tutun kendinizi yelek giyin patik giyin. Bol bol su için. Soğuk şeyler içmeyin. Azar azar yürüyün evde. Gaz dolmuşsunuzdur. Zorlamayın zaten dinlendikçe çıkar. Tatlı tatlı kramp girmesi de normal rahminiz toplanıyor.
sutlukahve_ Düşük yaptım kürtaj oldum 2 haftadır gaz sancısı beni mahvediyor ne yesem gaz yapıyor feci bi karın ağrısı var
Nissyoo sutlukahve_ evt şuan aynı durumdayım rahat edemiyorum doktorunuz birşey önerdi mi birde kontrole ne kdr süre sonra gitmek gerekiyor acaba düşük snrası
sutlukahve_ Nissyoo 1 hafta 10 gün sonra gitmeniz gerekli doktorum biseh demedi bende sormayı unuttum ama bol bol hareket etmek özellikle yürüyüş yapmak gerekiyormuş birde papatya çayı iyi geliyormuş şimdi onu deniycm
User390823 Nissyoo bana 1 hafta sonra gel dedi. Alttan ultrasonla yaranın santimini ölçüp ultrason fotoğrafını vermişti.
sutlukahve_ User390823 yelek patik hiç gidemem ya ev sıcak zaten giymesek olmaz mi soğuk seyler kesinlikle içmiyorum kürtaj olduğum günden beri ama sancılar bazen çok zorluyor
Nissyoo User390823 sonraki süreç için ne dedi peki size nasıl ilerliyor hem ilişki hemde tekrar hamilelik icin planlama
sutlukahve_ Nissyoo kürtaj yapan doktorum 10 gün ilişki yasak 6 ay da korun demişti bu süre bana çok uzun. Geldi daha sonra uzman bi doçente gittim herseyin yolunda olduğunu söyledi korunma konusunda da bi yaşam vermedi sadece patoloji sonuclarinj bekle dedi patoloji sonuçlarım da iyi geldi şuan korunmuyorum
User390823 sutlukahve_ farketmesen de üşütüyorsundur en azından çorapsız içinizde atletsiz dolaşmayın gün içinde
Nissyoo sutlukahve_ kanama falan ne kadar sürüyor acaba giderek azalıyor aslında şuan ikinci günüm gerçi ama
sutlukahve_ Nissyoo benim 4-5 gün çok yoğun olmayan kanamam oldu sadece öyle pek fazla olmadı yani ama kişiden kişiye degisiyorms bu sana korun fln denildi mi
Nissyoo sutlukahve_ ya şöyleki ben gece yarısı acilden giriş yaptım acil doktoru baktı gazlı bezle biraz temizliyorum sonra kontrole gelirsin dedi başka bilgi sahibi olamadım o yzden normal muayeneye girip detaylı gorunmem lazm
sutlukahve_ User390823 atlet giymiyorum ama dediğin gibi asla çorapsız gelmiyorum ayaklarımı sıcak tutmaya calisiyorum
sutlukahve_ User390823 aa bilmiyordum bunu ama ben kontrole gittim hiç yara fln var demedi doktor hersey çok iyi dedi benimki çok çok küçüktü belki de o yüzdendir