Deletedmom_98 29 haftalık hamileyim amniyon sıvısı fazla dedi doktor detaylıda sorun yoktu gebelik sekerimde yok böyle bile basına gelen varmı
Yavru-kus Deletedmom_98 canım bana da 27 haftalıkken suyun fazla dedi gebelik şekeri testim temiz çıktı detaylı da da birşey çıkmadı bebek kilolu olunca öyle oluyormuş sanırım 29. Haftada kaç kiloydu senin bebiş
svggii0 Benimde öyleydi doktorum normal doğum bile yapamazsın demişti normal doğumda yaptım bebeğimde şükür sağlıklı bol bol dua edin bişey olmaz inşAllah
Deletedmom_98 svggii0 benim bebeğim önde iri bir bebek her seye bakıldı hiç bir neden bulunamadı ben zaten sezeryan olacagım o konuda sıkıntım yok sadece sıvı neden yuksek olur anlamıyroum
svggii0 Deletedmom_98 32-33 dü galiba kızım şimdi 2 yaşında tam hatırlayamadım ama 43+5 de doğum yaptım
ecmbrkyldrm 21+3 haftalığım doktor benimde suyumun fazla olduğunu söyleyip detaylıya gönderdi ben doktora sorduğumda barsakta bir problem yada gizli şeker olabilir demişti detaylı çok şükür bişey çıkmadı inşallah bir sıkıntı olmaz sizinde 🙏🏻