Nur_can97 Tictack yerleşme kanaması ola bılır dıye bılıyorum bırde doktorunuza danısın aman korkulcak bırsey olacagını sanmıyorum
dika Pembesarelle2 benim de sizin ki ile aynı bende kese gözükmedi birde değeriniz kaç sizin benim ki 500 değerim düşük
Pembesarelle2 dika 4+5 794 değerim vardı 5+3′de 5 gün sonra kontrole gittim doktor 4 binlere çıkmıştır kese görünür dedi karından gördük ve birdaha beta istemedi
Humam minikfasulyeannesii merhaba kese ve bebek göründü mü acaba bende 6+6 haftalığım henüz hastaneye gitmedim 7 haftalık olsun diye bekliyorum gittiğimde görebilmek için siz gördünüz mü acaba biraz daha mı beklesem diyorum
minikfasulyeannesii Humam Evet doktor gördü canım ama bekleye bilirsen sorun da yoksa 8. haftaya doğru git kalp atışını da duyrasın.💗
Adenmom_ Busrafath oy umarım tez zamanda kanamanız biter bebeğinize sağlıklı şekilde kavuşursunuz yine maşallah ne güzel çok almamışsınız benim zaten kendi kilom olduğu için almamam gerek çok dikkat ediyorum bebek iyi olsun yeter
Ysmn-08 Melek-10 benimde 35+5 de 16 kiloydu bende haftaya gıtcem kaç oldum bilmiyorum son zamanlarda daha çok alınıyor diyorlar hep
Melek-10 Ysmn-08 sağlıkla gelsin de inanın hiç gözümde değil zamanla onlarda verilir inşallah şu an tek dileğim sağlıkla kucağıma alayım inşallah 🤲🏻🥰🌸
Ysmn-08 Melek-10 benim de öyle tek istediğim o Rabbim hepimize sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin zaman az kaldı artk 🥰😍 cinsiyeti ne senin
Melek-10 Ysmn-08 maalesef bir türlü içimize sindiremiyoruz isim konusunu çok gel gitler yaşıyoruz 🤷♀️ siz karar verebildiniz mi?