bella_xx canım hevesini asla kırmak istemem ama ovülasyon testleri de çoğu insanda yaramıyor mesela yumurtan çatladı sanıyorsun ya test yanlış oluyor ya da yumurtaların kalitesiz oluyor vs en iyisi bir kadın doğum uzmanına görün madem çabuk olsun istiyorsun bu kadar gerekirse doktora yalan söyle 1 senelik evli değilsen bile 1 senelik evliyim 1 senedir de korunmuyoruz falan de iyi bir doktora rastlarsan emin ol seni aylarca uğraştırmıyor ultrasonda yumurta kalitene bakar, yumurtlama günlerini sor şu şu günlerde ilişkiye girin ve der sana kaliteli bir folik asit ilaç yazar vs baktın 1,2 ay bu şekilde olmadı direkt çatlatma iğnesine bile geçirir. Kuzum bir de zaten şöyle bir şey var inşallah bir rahatsızlığın vs çıkmaz mesela pcos varsa sende 1 sene bekleyeceksin diye bir şart bile koşmuyor doktorlar. Ben bir düşük yaşadım hemen çocuğum olsun da istiyordum doktorum zaten bekle demeyeceğim sana yaşın genç olabilir ama biyolojik yaşının çok da genç olduğunu söyleyemeyiz yumurtlarını geliştirecek haplar yazıcam dedi hapları kullandım, adetimin 12.gününde de çatlatma iğnesi vuruldum ve o ay tekrardan hamile kaldım yarın 35 haftalık oluyoruz Allah’ın izniyle 🐣