Haticeburak06 Merhabalar Biz yarın 30 haftalık olacağız Merak ettiğim şey bebeğin son haftalarda aniden kilo alması ne zaman başlıyor ne zaman ona daha çok kilo aldırmak için dahada iyi beslenmeliyim?🙂🩷
Anneadayiii Haticeburak06 ben oğlumda ne bulsam yedim kendisi 34+2 ye kadar dayandı gerçi ama :) şimdi de hiçbir şey yiyemiyorum bulantidan :(
Nurela3440 Haticeburak06 26-0 da 960 kilosu 30 haftada muayneye gidicem kaç olmustur sizce bende merak ediyorum sağlıklı olsunda
ozgekader Haticeburak06 şuanda onun için daha iyi beslenmeye başlayabilirsin 30 ,31 den sonra daha sık kilo alıyolar özellikle muz ye ceviz ye Kaşar peynir soğuk süt iç soğuk süt bebeğe sıcak süt anneye yarıyo 😊
Rabia_dgn Haticeburak06 Süt, kaşar, muz, cicibebe ve meyve aldırıyor benim kızıma şuan deneyimlediklerim banada önerilenler bunlar 😊 bizde 31 haftalığız🤭
semra2598 Haticeburak06 bu haftadan itibaren her gün muz , kaşar peyniri, yumurta, yoğurt, bir bardak kefir, havuç mutlaka yiyin son haftalarda muzu ikiye çıkarabilirsiniz tabiki gebelik şekeri yoksa.
Haticeburak06 semra2598 hayır yok çok şükür Zaten çok sevdiğimden ilk aydan beri sürekli muz yiyorum Kahvaltıdada kaşar yemeye dikkat ediyorum Teşekkür ederim 😍
Yadis Haticeburak06 en çok tuzsuz kanak çekirdeği ve kivi kilo aldırıyor benim çocuğum şuan tam bir ay önden gidiyor kilo konusunda
Haticeburak06 Yadis ciddmisiniz kiviyi ilk sefa duydum ama kivi kıllandırır derler😂🤷🏻♀️ Yedim bi kaç kere ama denerim yine🩷
Yadis Haticeburak06 hamileliğimin başından beri her gün bir adet yiyorum bir avuç kabak çekirdeği tüketiyorum doktorlarım şaşırıyor tam bir ay önden gidiyor