Hilalalaa 17 haftalık gebeyim bazen hafif ama bazen çok şiddetli şekilde vajinal ağrım oluyo doktorum idrar şikayetin yoksa rahim büyüdüğü için normal dedi size de yaşıyor musunuz merak ediyorum
Esraagunes Hilalalaa ben 10 haftalığım 6 haftalıktan belli yaşıyorum Şuan 1 haftadır direk karnımın altından zonkluyor doktor rahim büyüdüğü için dedi ilk gebeliklerde anne erken yaşayabiliyormuş
Fundahakanb Hilalalaa çok normal yürürken oturup kalkarken patlayacak gibi oluyor. İlk hamileliğimde son haftalarda aynayla baktığımda gördüğüme çok şaşırmıştım cok değişikti . Gercekten lohusalık dönemi bitiminde ilk haline döndü şaşırıp korkmayın derim :)
Esraagunes Hilalalaa bende orada hissettim hatta ağladım bebeğe birşey mi oldu diye doktor idrar tahlili aldı hiçbirşey yok bebekte iyi rahim büyümesi dedi doktor
Haticeburak06 Hilalalaa evet benimde oluyor 23ten beri şuan 30um hala oluyor bazen yürüyemiyorum doktor magnezyum yazdı ama ne fayda🤷🏻♀️
NHan Benimde felekat bi vajinal ağrım var özelikle ayağımı kaldırırken çorap falan giyerken hafif bir baskıda çok ağrıyo