Mervekus2402 Kuru fasulye yemeği yaptım yaparken farketmedim şimdi yicem böyle bişeyler gördüm. Ne sizce bunlar kurtmu yoksa başka bişey mi. Paketin içine baktım kurtta yok ayyy
klbkvadisi Mervekus2402 fasulyenın filizi nasıl mesela taze soğanı çok beklettiğinde yeşilleniyo yukarı doğru onun gibi bence buzdolabında bi poşete koy yada kaba buzdolabında sakla fasulyeni
Mervekus2402 Yazmelegi_ ne peki hiç anlamadım görüncede yiyemedim valla. 1 tencere yemek nerdeyse atıcam çöpe😢
Dygtrgy Bence fasulyenin icinde olan bisey varya o ismini bilmiyorum acip bakabilirsiniz kurt degil yani
Mervekus2402 Minikcicek 1 gece önceden ıslatıp yapıyorum ben kuru fasulyeyi. Suda bekleyince mi çıkar bunlar
Kullanici61 Degil canim fasulyenin filizi o hani pamuga koyuyoruzda islatiyoruz ya filizlensin die orasi buyuyup cikiyor iste ot gibi fidelesiyor
gmzeatsvr Mervekus2402 fasulyenin filizi o sizinle alakalı değil fasulye muhtemelen filizlenmeye başlarken toplanmış kurutulmuş. Kurt böyle olmaz. Kurt olan fasulyede delikler olur. Gönül rahatlığıyla yiyebilirisniz ☺️
Minikcicek Mervekus2402 evet bir gece cok uzun ondan olmus bence ben cok bekletmıyorum bu durum benımde başıma gelmişti.
MorKelebek54 Mervekus2402 fasulye filizlenmis ondan olmus kuzum o ikimci attigin seyler fasulyenin filizi yani kurt olsa zaten icinde degisik seyler de olur oakette toz gibi
Sudenaz0105 Mervekus2402 yemekten kaçmaya calışan kurtcuk gibi 😃 ama bence değil canım ez birine bak 😅
nuran3535 Bende mercimek yaptım kaç kere aynısı oluyor olduğu gibi çöpe döküyorum bence kurt yemenizi tavsiye etmem