cansureis kızlar merhaba bugün çatlatma iğnesi oldum fakat eşimle 2-/2,5 haftadır münasebetimiz olmadı yarın deneyeceğiz bi sıkıntı olur mu?
Boncukk123 cansureis canım bildiğim kadarıyla her gün ilişkiye girmek nasıl sperm kalitesini düşürüyorsa uzun süre ilişki olmaması da kaliteyi düşürüyor ama daha bilgili arkadaşlar yazarlar 🌸
Cnserdm cansureis 2 günde bir ilişki sperm kalitesini yükseltir demişti doktorum. Çok uzun zaman olmış ama yinede kaçırmayın. İlişki olduktan sonra da gün aşırı devam 🌸 güzel haber ile inşallah 🌸
yuksell07 cansureis bir gün ara ile olmalı kaliteli sperm istiyorsanız bugün iğne olmuşsun zaten birlikte ol 36 saat yine birlikte olursun slerm yenilenmiş olur şuan o speler hep ölü
cansureis Cnserdm Ay bilmiyorum pazar günü beyefendiye söyledim ama gececiymiş neymiş olmazmış. Şimdide böylw kaldı işte şeytan diyor hiç yanaşma gitsin çöp o iğnelere verdiğin para
Meryykb01 Erkekler sanıyorum o kadar uzun süre birleşme olmadan rüyalanıyor ondan dolayı süre düşündüğünüz kadar uzun olmayabilir o kadar uzun değilse sorun olacağını sanmıyorum