HESA20 OnlyBaby ben gittim bacı geçen hafta o da duphaston verdi ilacın bitmesine 4 gün kaldı kullanıyorum da tanıdık bi doktor vardı o kan tahlili ver dedi o yüzden bi vereyim dedim 2.0 çıktı artık adet olsam gerisi Allah büyük umudum hep var
tatlibebegim_ OnlyBaby kız ben ölüyüm o zamanlar 10 ay boyunca duphaston kullanarak adet oldum kilo aldıkça döngü uzuyodu hep 3 4 ay olmadığımı bilirim
OnlyBaby tatlibebegim_ kilo aldım böyle oldu geçen seneye göre 10 kilo almışım. Diyetisyene başlicam listemi bekliyorum umarım düzelir benim öyle aylarca geçtiği olmamıştı
OnlyBaby 1prensesannesi__ inşallah nasip eder sağlıklı bir şekilde vardır allahın rabbimin bir bildiği
tatlibebegim_ OnlyBaby bi ara daha yapıyodun sanki diyet öyle demiştin ama stres yapma streste kilo aldırıyo
OnlyBaby tatlibebegim_ o stres aldırdı bana 5-6 kilo verdim hızla aldım sonra yemek yemedikçe başım ağrıyodu
OnlyBaby tatlibebegim_ 91 oldum en son baktım böyle olmuyo iyi bi diyetisyen vardı hücresel beslenme fonksiyonel tıp konusunda uzmandı. Pcosu vs anlattım hamile kalamadığımı ona göre liste verecek
Cnserdm OnlyBaby kızlar benimde 5.günü gecikmenin hiç belirtim yoktu dün gittim kan verdim negatif. Ama bugün Gögüs ucum acıyor baya. İlk gebeliğimde de böyle olmuştu maalesef kaybettim minik kuşumu.. Acaba dün negatif çıkan sonuç yarın pozitif çıkar mı 😔