• Grip:( Acil yardım

Gecenlerde bende fena sekilde grip olmustum bol bol ilik suyun icine limon sıkıp birazda karabiber koyup içmeni öneririm birde ben geceleri yatarken başucuma bir baş soğanı 4’e bölüp koyuyorum inanılmaz etkili oluyo burun tıkanıklığına da iyi geliyor istersen bir dene👌

Canım bende gribim ve Boğaz enfeksiyonum var hamilelikte çok sık bu tarz enfeksiyonlar geçirmediğin sürece bir sıkıntı olmaz diye duymuştum bol bol ılık şeyler ve sıvı besinler tüket atlatırsın umarım geçmiş olsun çok 😊

Berilzdemir ben de 3 hafta once grip oldum burnum hala sürekli tıkanıyor . Doktorum burun spreyi vermişti ismi otrivine o iyi gelıyr . Doktoruna sor ve kullan . Cok zor anlıyorum seni 😒

Ihlamurun hiç bi sakıncası yok bem günde 1 2 bardak içtiç ıhlamur ve içine bi kaşık bal atıp içiyodum ayrıca cezveye bi kaşık bal ğstüne limon bunu ıstıp sıcak sıcak için hiç bişeyiniz kalmaz bol bol sıcak limonlu şeyler tüketin hamilelikte böyle şeylerin zararı yok zaten internette yazıyo çoğu ilaç kullanırken doktorunuza mutlaka sorun çünkü benim doktorum bana burun spreyi en fazla iki gün kullan demiş ti zararı oluyomuş

Berilzdemir maleseffff 😊 dha yeni yeni geciyor ama bolca meyve yedm su ictim

Berilzdemir aynısı bana oldu ıhlamur defne yaprağı kabuklu limon kaynatıp demlettim 20 dk. Çok iyi geldi. Doktorumda her zmn ıhlamur öneririr. Onun yanında mandalina ve kabuklu elma çok i yi geldi 2 günde atlattım