biranne__ Alınır mı ki güvenemiyorum… Alan var mı hiç? Ya da daha uygun dediğiniz güvendiğiniz siteler var mı?
Lavinya21 biranne__ ben 1 tane takım aldım bebeğime çok memnun kaldım ama bana sorarsanız bence kendimiz bakarak almak daha mantıklı sanki
BabyAta biranne__ ben kalpli bir tane takım almıştım bayıldım çok güzel geldi. trendyolda ürün kalitesi satıcıdan satıcıya değişir puanlarına ve yorumlara bakarak alın. Zaten iade var beğenmezseniz gönderirsiniz geri
Tugcev biranne__ Yorumlarına bakarken aynı satıcıdan ürün alanlar olarak seçin yoksa aynı fotoyu bir sürü firma kullanıyor bu sefer yanıltıcı oluyor. Kısacası satıcı önemli trendyolda. Bir sıkıntı olcağını sanmıyorum
MorKelebek54 biranne__ sahsen bende bi iki tane aldim ayni siteden mali tam pamuklu gini gelmedi dokusu en azidnan oyle degil gini ama guzeller yikaninca söndü o ayri. Bence kendiniz elinizle dokunul secil almak daha mantikli dokusuna kumasina bakiyosunuz sonjcta he alicam olirsam bildigim markalarda merka lcv e bebek urunleri alirim
biranne__ Lavinya21 bakarak alıcam da bi onlu hastane çıkışı gördüm fiyatı çok uygun şuan yorumları da iyi bilemedim
Lavinya21 biranne__ benimde aldığım hastane çıkışı ama battaniye falan yok icinde kumaşı falan güzel bende 260₺ ye almıştım şimdi ne kadar bilmiyorum ama güzel yani
mutlubibekleyis ben aldım çok küçük geldi yenidoğan boyu bile değildi ölçtüğümde, yorumlarda yazıyordu ama şansımı denemek istemiştim ben yorumlara bakarak alınır belki ama tavsiye etmem 🥹
biranne__ Lavinya21 işte içinde battaniye var zıbın faln herşey var 380 tl olmuş deseni falnda güzel 3 fotoğraflı yorumu var yeni yorum martta yapılmış ve memnunlar da
Lavinya21 biranne__ 380₺ çok uygun gerçekten ama bu kadar şey içinde varken 380₺ olmasida ne bilim kalitesini ortaya koyuyor sanki yaa yine siz bilirsiniz
MorKelebek54 biranne__ bence ebet ama kargo gec gelebiliyomis sanirim. Ben uygulama uzerinden mam dad yazan tskimi almistim bi kac gun icinde geldi ben sorun yasamadim ama kargo konusnda sorun yasayan bi cok kisi varmis burda bile cok konusuldu bu
aslanbeyy biranne__ güvenilir. İnternetten biberon aldım mağazadan kendi isteğinle çekle değiştiler bir sorun olunca hemen çözülüyor indirim zamanlarında kargo çok geç geliyor ama suan kargo konusunda sıkıntı yok arkadaşım haftasonu çanta aldı pazartesi elimdeydi
sunashn50 biranne__ ben %80 ini trendyoldan yaptim bebek alisverisinin ucuz olanlar zaten pamuksuz kalitesiz olanlar pamuklular normal magazalardaki fiyatlarla ayni asagi yukari
biranne__ sunashn50 bilmiyorum ya sordum öyle ama alırmıyım bilemiyorum dokunarak almayı daha çok seviyorum normalde ama çok hevesim var alışveriş için ne bilim