Minigiim-vebenn52 Sizlerde neler oldu kızlar ? Korkuyorum ateşi çıkar diye gece boyu uyumayacağım muhtemelen bugün 🤦🏼♀️
umrumdadegil Minigiim-vebenn52 kundaktan buraya geldim🤣 bende yaptıracağım bu hafta nasıl geçti sizinki
gokcegn21 Minigiim-vebenn52 Minigiim-vebenn52 benim kızımda gündüz bişey yoktu gece direk ateş başladı. 3 dozdu sanırsam. Üstünü çıkardım tanpon yaptım. Baktım düşmüyor öyle ateş düşürücü verdim çay kaşığndan ama sabaha kadar kontrol ediyordum.
gokcegn21 Minigiim-vebenn52 bide çok huysuzdu kaç gün durmadan ağlıyordu 4 gün banyosunu yaptırmadım hemşire öyle yap demişti.
Minigiim-vebenn52 umrumdadegil benimki çok nazlandı sürekli ağlamak istedi kucağa alınca susyodu iki gün kucakta geçirdik ful oyunla şarkıyla üçüncü gün rahatladı şükür 😂
umrumdadegil Minigiim-vebenn52 ay korkuyorum ya napıcam acaba inşallah kolay geçer 🥲 ateş falan yaptı mı
Minigiim-vebenn52 umrumdadegil yok yapmadı çok şükür tek kat giydirdim ve ölçtüm sürekli takip yaptım gece uyumadım korkudan iki gece takip yaptım diyim sana