Meryykb01 Sedackrgluu bende bunu sormak istiyordum şimdi beşik alıyoruz ya içinde yatağı olmuyor mu onu ayrı mı alıyoruz her türlü beşikte
sryy Herkes yataş twiny öneriyor genelde fakat çökme yapıyormuş bende alıcaktım günlerdir kafayı yiyecegim az kaldı araştırmaktan şuan bi tane buldum dns oalrakda ideal bi çok kişide memnun bu arada yataşın tüm çeşitlerinde çökme problemi var aklınızda bulunsun
gokceslife Bende çok araştırdım beşik içinen son yataş baby Blue star aldım, ben yetişkin olanını kullanıyorum yataşın en meşhur yatağı yaz kış tarafı olması da güzel tavsiye ederim
BabyAta Meryykb01 benim aldığım park yatağın yanında yatak hediyeydi gayette yeterli bir yatak zaten o çok övülen yatak twinyde incecik bir sünger yatak, aynısı benim park yatağın yanında geldi. Trendyoldan aldım
Sedackrgluu Meryykb01 biz prego marka aldık n11 den ve aşırı güzel ve büyük katlanabilir çantası var, dönencesi ve alt değiştirme yeri var
BabyAta Meryykb01 prego Atlanta max aldım fiyatıda uygun kalitesinde beğendim ben. Park yatağın içine kalın yatak olmuyor zaten ince sünger yataklar koyuyorlar