aytac7 Elifyor 7 gün sonra bitti mi ama sizin? Bana hiç bitmeyecek bundan sonra böyle felçli kalacağım gibi geliyor. Bebeğime bakamıyorum içim acıyor bezini bile değiştiremiyorum kafamı kaldırdığım en ensemden boynumdan damarlar çekiliyor. Sizin de öyle miydi? Nolur dua edin bana sizin gibi geçsin çok çaresizim.
Elifyor aytac7 öyleydi aynısını yaşadım canım bende çok kötüydüm benim hastanede başlamıştı bebeğimi emziremedim. İnan seni çok iyi anlıyorum bol dua edicem senin için . Ama geçecek merak etme 🫶
Beyzada 5 yıl önce kızım sezeryanla dünya ya geldi ve o baş ağrısı yüzünden 15 gün felçli gibiydim kafamı duvarlara vuruyordum annem garibim bi benimle bi bebeğimle uğraşıyordu her gün acile baygın bir şekilde gidiyor çocuğumu emziremiyor annem ve eşim süt sağıyordu beni oturtarak serumlar 3 saat rahatlatıyor geri kalan 21 saat ağlıyordum sebebi omurilik sıvısı azalması dümdüz yatmak lazımmış ama ağrıdan duramadığı için önemsememiştim vücut denge merkezinde sıvı kendini dengelemeye çalışınca ağrı oluyormuş ve 16. Gün birden geçti inanamadım
aytac7 Beyzada Allah’ım bana da nasip etsin inşallah geçtiğini görmek başka bir isteğim yok yatıp yazabiliyorum bunları asla oturmak ayağa kalmak yok eziyet felç gibi gerçekten de öyle. Rabbim bana da göstersin geçtiğini asla geçmeyecek öldürecek gibi.
Beyzada Şimdi 34 haftalık hamileyim ve sezeryan olacağım mecbur ve İnan tek korkum o 🤕 ne ameliyat ne dikişler ne uykusuz geceler tek duam bu sefer başım ağrımasın bebeğime bakabileyim
Annebebek012 aytac7 geçiyor canım agrı kesici bile fayda etmiyor ama 3 4 güne geçiyor uyumaya dinlenmeye özen göster uykusuzluk ta etki ediyor bol şifalar diliyorum ☺ilk dogumumda bende aynıydım ama ben nescafe falan tuketmemiştim
Beyzada aytac7 geçiyor herkeste olmuyor kiminin bel ağrısı kiminin baş ağrısı ama geçiyor az daha sabret bebeğine odaklan 🥰
Beyzada aytac7 biliyorum dikişlerinin ağrısını bile hissetmiyorsundur baş ağrından ama geçiçek sabret
aytac7 Beyzada inşallah şimdi tekrar yatırdılar hastaneye kusuyorum ağrıyor çok kötü bebeğime evde annem bakıyor düşünün 😢
Zeyd_Mom_22 Onun bir tek yolu var diye biliyorumz enseye vuran ağrı anesteziden dolayıdır. bende ameliyyat sırasında oldu hatta çok kötüydü. Doktorum bol su içmemi önerdi. su hem baş ağrısını, hemde anesteziyi bedenden atmak için iydir.👍🏻 Bol su için.
Necla280303 aytac7 geçmiş olsun cnm benimde doğumdan üç dört gün sonra başladı bol su içtim başka tavsiyeyle hem dikişlere hem baş ağrısına iyi geliyor hem süt yapar spinalde omurilikten az su alınıyormuş öyle duydum okudum sende araştır istersen o sebepten su içmek faydalı 👍🏻
aytac7 Necla280303 çok zor canım tekrar hastaneye yatırdılar bebeğime bile bakamıyorum evde annem bakıyor o kdr üzgünüm ki. Kahroluyorum.
Tugce48 aytac7 bende olmuştu korkunç bir şey gözlerini bile açamıyorsun degil bebege bakmak Allah yardımcın olsun inşallah hemen gecer. Benim afedersin büyük tuvaletimi yapınca gecmişti ve büyük tuvaletimi 4. Gün yapabilmiştim. 4 gün kabustu. Kan yamasını bende duydum sanırım bu agrı omurilikteki bir kacaktan dolayı meydana geliyormuş o kacagı yama yapıyolarmış benimki sadece duyum
aytac7 Tugce48 onu yaptırmak istemiyorum benim de herkes gibi geçsin istiyorum ama ızdırap gibi 5 gün oldu 5 gündür bekliyorum. Bebeğime bile annem bakıyor. Emziremiyorum sadece sağıyorum o da az bir şey geliyor. Allah kimsenin başına vermesin çok zor.
Necla280303 aytac7 üzülme canım geçecek inşallah çok kötü anlıyorm seni ama inan bol bol su içmek iyi geliyor en fazla iki hafta sürüyormuş baş ağrısı inşallah en kısa zamanda biter bebişinle daha çok ilgilenirsin moralini yüksek tut streste baş ağrısını tetikliyor ve ilaçla bile kesilmiyor
Tugce48 aytac7 bol bol su sıvı tüketimi yap canım masaj yaptır sürekli. Canını sıkma gececek inşallah🙏
Busraoz aytac7 Doktorlar bununla ilgili bir şey söylüyor mu peki sebebi ne olabilirmiş? İlla ki geçer canım hiç sıkma canını tamam bebeğin önemli ama sen kendine odaklan sen toparlan iyi ol ki bebeğine bakabil. Çok çok geçmiş olsun