Berna4839 Merhaba ben 20. Haftalarimda tetenoz aşısı oldum ve aşıdan sonra çok kötü etkilenmiştim bir gün boyunca yataktan kalkamamistim şuan ikinci doz için sağlık ocagindan çağırıyorlar ama tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum benim gibi olan var mi
Deletedmom_88 Berna4839 ben sadece kolumu kaldıramamıştım bir iki gün, doktorum 1 doz yeter dese de ben hemşirenin sözünü dinleyip 2 doz oldum yine de. Belki ilki kadar etkilenmezsiniz, ihmal etmeyin bence 🥺
Zeyneppp12- Berna4839 kızıma hamileyken olmuştum sadece kolum ağrıyordu baküye döndüm burda hiç öyle aşı yokmuş neden türkiyede zorunlu onuda anlamış değilim
956733 Berna4839 ben de köşede bekleyeyim aynı şeyi yaşadım 2 gün bütün vücudum sızladı . İkinci doz için çok kararsızım .
Myrtle Berna4839 21 ve 26da oldum tetanoz asilarini. İlkinde ateslendim hastalandim resmen 3 gune kendime gelemedim. Doktorum da ikinciyi olma der diye bekliyordum. Ol dedi diye oldum. İkincide hafif kol agrim oldu hayatimi etkilemedi bile. Yani ilki zor ikincisi kolay gecti benim icin
Papatyakokulukiz Berna4839 ilk hamileligimde ilkinde ateşlenmistim çok kötü olmuştum 2. Dozu hafif atlatmistim 2. Hamileyim geçen yine vuruldum kolumu kaldırmaya dermanım yoktu ama sorumluluklarım olduğu için kalkmak zorundaydım üstelik hiç kimse yardıma dahi gelmemişti