Yagmurrnurr Hanımlar canım sürekli noodle hamburger cips vs şeyler istiyor bazen yiyorum ama isteğimi bastıramıyorum siz nasıl yapıyorsunuz canınız istiyor mu
Suhedaklync61 Yagmurrnurr bende yedim ama çok kilo yapıyor haberiniz olsun daha sağlıklı atıştırmalıklar tercih edebilirsiniz nohut cips züber tarzında ve kalıcı kilo oluyor maalesef sadece hamilelik için demiyorum hamile olmadan önce de çok yerdim yemek yemezdim ama yine de kiloluydum kg veremezdim 😂
[silindi] İstediğim kadar yedim hala da yiyorum önceden çok kısıtlardım da zaten dedim yesem nereye kadar yicem bir süre sonra bıkıyorsun zaten
Instauser Yagmurrnurr benimde inanılmaz canım çekiyordu. Dayanamadım dikkat etmedim yedim. Sebebi bu mu bilmiyorum ama o zamandan sonra bebeğimin kilosu hiç normal değerlerde olmadı hep göbeği küçük kaldı. 39 haftalık olduk 3 kilo olmadı hala. Ben pişman oldum sonra zararlı yiyecekler yediğim için.
Mucizeayla Valla aynıyız ya bastırmaya çalışıyorum midem bulanıyor arada Allah’tan yoksa sabah akşam yicem. Zaten cips hastası insanım ama hamileyken birAz daha dikkat ediyorum 🥲
Damlaozzz Yagmurrnurr 1 kere hamburger yedim dışarıda 3. ayın sonunda diğer herşeyi abartmandan yiyorum özellikle cips bayılıyorum tutamıyorum bazen kendimi fast food ürünlerinide evde kendim yapmaya çalışıyorum artık 🤷🏼♀️
Zeynepsa Yagmurrnurr benimde canım çok çeker. Ama engel olalım. Minimum seviyede tutalım bence. Gereksiz kilo aldırabilir ve sağlıksız ürünler
lLavinia Yagmurrnurr sizin ki en azından yenilebilecek şeyler ben sushi midye hep bu tarz böyle bir kap dolusu midye yemek istiyorum doya doya 🤣🤣 ama maalesef yiyemiyorum. Ama hamburger falan yiyorum çok güzel çünkü kendimi durduramıyorum 🤭🤭🤭