1992-nalan Kızlar 10 gün önce sezaryen doğum yaptım ve bugün bandaj açmam gerekiyordu açtım ve bir dikişim açıldığı farkettim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum başına gelen oldumu ya da bilgisi yardımcı olun lütfen 😔
Melosunannesii 1992-nalan 10 gün boyunca neden acmadiniz bandaji ben hastaneden geldiğim gün açtım yarınsı duş aldım iki dogumumdada
Alan_Yeliz 1992-nalan hastaneden çıktığım gün yaramı açtılar ve daha da kapatma dediler sizinkini niye öyle geç açtınız ki🤔hem dikiş yok yapışma zaten ameliyat yeri sizde farklı belki açılması da imkansız gibi bişey siz dontora bı gidin
1992-nalan Nnoktaa Almanya da yaşıyorum ve hastahane sistemleri farklı doktorla iletişime geçebilme şansı vermediler ancak direk doğum yaptığım yere gitmem gerek o da çok uzak 😔
1992-nalan Melosunannesii Türkiye de Sezaryen doğumumda bende eve geldiğim gibi duş almıştım ama burda bana 10 sonra aç dedi
1992-nalan Alan_Yeliz benimde yapıştırma ama başı ve sonu ip var dört gün hastanede kaldım ameliyat dan sonra açıp pansumandan sonra tekrar kapattı doktor ve 10 sonra aç duş aldıktan sonra ve bugün öyle yaptım baktım Bir tırnak kadar başta olan yer yırtık gibi açılma olmuş korktum ne yapacağımı bilemiyorum 😔
Alan_Yeliz 1992-nalan demekki bazı doktorlar actirmiyo acaba sorunmu gördü onda diye açtırmadı size aynı doktorunuza bence bı gidin baktırın bence enfeksiyon kapar Allh korusun sonrasi daha fena ilaç yazdılar dimi size