muallimannem Ayse4003 bende 37 deyim iki hafta önde demişti Dr 3280 felan kilosu suyun fazla riskli gebelik dediler ne olacak bilmiyorum sezeryan olursa 39 da olur dedi dr.bikac haftadır karnında sırtımda adet ağrısı gibi ağrılar oluyo 😐
Nursemom_ Benim de normalde 37 hafta 3 kilo dedi dün ama nasıl oldu anlamadım 36+4 uyumlu geri kalmıs dedi cok üzüldüm
Gamzenakit Nursemom_ Nursemom_ Canım canını sıkma son haftalar da olabiliyorlr bunun nededi ölcümden kaynaklı doğuma yakın doktorlar ölcümleri zor yapıyorlar allahın izniyle hiç bbişey olmaz doğunca görceksin gerçek kilosunu boyunu ultrasyonda tahmini oluyor oyüzden darlanma
Gamzenakit Nursemom_ sıkma canını canım bu son haftalarda olabiliyor ölcümlerini yapamıyolar sana doktorun acıklama yapmadımı
Nursemom_ Gamzenakit yok kız doktorum zaten cok rahat biri bide arkadaş gibiyiz tanıdık doktor bende sorular sorunca normal normal diye geçiştiriyor bi arabaşka doktora bile gitmeyi dusundum canım
Gamzenakit Nursemom_ normal canım tedirginn olma yeri daraldığı için ölçülerinde net olmadığı için korkma içini ferah tut🥰🙏😊