Hayallergercekolmayihakediyor Arkadaşlar benim detaylı usg ye girmem gerekiyor ama devlet hastanesinden randevu bulmak çok zor neyse buldum bir tane ama onda da riski gebelere bakılır yazıyor şimdi ben gitsem bana bakmazmı ayrıntılı usg için bilgisi olan cevaplayabilir mı
Arsell Hayallergercekolmayihakediyor sorun yok içiniz rahat olsun . Perinatoloji, gebe polikliniğinin üst versiyonu gibi düşünün
yeni-annelik @Hayallergercekolmayihakediyor Detaylı ultrasona bende girmek istiyorum devletten randevu almaya çalışıyorum ama bir türlü alamıyorum yok yani riskli gebelik durumum yok şu an şükürler olsun ki riskli gebelik yazarsa gözükemiyor muyuz siz nerden aldınız perinatoloji bölümünden mi
Hayallergercekolmayihakediyor yeni-annelik evet perinatolojiden aldım randevuyu ama dedigim gibi riskli gebelere bakılır yazıyor benim de 2 hafta öncesine kadar riskli gebeliğim vardı ama şuan iyiyim şükür inşallah bakar bana da
Acelyapova Detaylu ultrason riskli gebelik olma sarti yok her gebelikte bakilmasi gereken bir ultrason ozelde yaptırıyorum ben haftaya girecegim 3 bintl
yeni-annelik Hayallergercekolmayihakediyor bende ordan almaya çalışıyorum günlerdir siz nasıl aldınız ya
_yeni1tazeanne_ Hayallergercekolmayihakediyor evet verdi ama ben özele gittim devlette nasıl bilmiyorum
Hayallergercekolmayihakediyor yeni-annelik genelde pazartesi günü randevu açılıyor 9 50 de MHRS ye girin bulursunuz inşallah
yeni-annelik Hayallergercekolmayihakediyor sağolun teşekkür ederim deneyeyim inşallah bulurum 20. Haftama kadar
Dml991 İstanbul sadi konuk hastanesinde perinatolojiye randevuyu polikliniğe muayene olunca veriyolar bide cerrahpaşanın internet sitesinden de kadın doğum bölümğne randevu alır gibi girin perinatoloji yazıyo randevu varsa öyle de alabilirsinşz
Dml991 yeni-annelik ben henüz yaptırmadım bayramdan snraya denk geliyo zamanı bakalım sadi konuktan alabilirsem şansımı denicem :/