ilkyawst Selamlar, 39+4teyim dün gece nişanım geldi. Doğum ne zaman başlar sizce 4-5 cm açıklığım var ama kasılmam vs yok.
Churcill ilkyawst ben ertesi gün doğum yaptım. Açılmanız yarı olmuş nerdeyse sıcak suyla duş falan aldınız mı yürüyüş yapın ya da squat vs.
ilkyawst Seymom ilk pembe geldi sonra kahveye döndü ama baya yoğun sümüksü bi yapı akıntı gibi değil yoğun.
ilkyawst Churcill merdiven çıkma yapıyorum, 3 katı 5şer 6şar kez çıkıyorum ama hala sancım yok. Yürüyüşten korkuyorum dışarıda suyum gelir diye. Bugün uzun sıcak bi duş alayım en iyisi.
Churcill ilkyawst yani yürüyüş şimdilik riskli olabilir tabi. Son vakit artık bütün tuşlara basılıyo 😂 ilişkiye girmek de iyi geliyomuş galiba
Faide2147 ilkyawst benim bir haftaya yakın nişanım geldi dün 1 2 cm açılmam olduğunu öğrendim ama hala bizim minikte tık yok 40+0
Yasmiyy ilkyawst dün geldi sancılarım da var ama doğum başlamadı açılmam 2 cm perşembe yatışım var suni sancı ile başlayacağız . 40+5 im bu arada
Hulyakkus ilkyawst bir hafta sonra doğurmuştum ilk bebeğimi. Şu an ikinciye hamileyim 36+4 sabah nişan geldi 3 cm açıklık var sancım yok. İlk gebeligimde de hiç sancım yoktu suyum gelince(damla damla) doğuma gitmiştim 2 suni sancıyla doğurdum