Aleynadelen Nasılsınız Kızlar ne sorununuz var? Nasıl gidiyor kasık ağrısı ve çiş şikayetleri devam mi sizin de🫠💚👼🏼
miyopmom Aleynadelen elhamdulillah, dusuk tehlikem vardi gerci hala tam gecmis degil o yuzden surekli uzaniyorum ve 1 haftadir griple ugrasiyorum ama cok sukur 🥰sizin nasil gidiyor
Ecemmm07 Aleynadelen 🤣🤣 Geceleri o tolet yolu varaya cok zormuş ya benim bugün sag böbergim agrıyo az su içtgmde mi acaba bu arda 11+ 3 haftalık olduk
Aleynadelen Sleep seymanurravci bende öyleyim ve tek ben öyleyim sanıyordum 😂 karnım şiş yani hele taytlardan baya belli
Pinkk444 Sabah bulantıları fena arada karın ağrısı oluyor benim de karnım fena şiş ne zaman iniyor acaba bu şişlik
Aleynadelen Pinkk444 Pinkk444 bende de adet olacakmışım gibi ağrı oluyor geçiyor bazen de kasık ağrısı oluyor geçiyor,olmadığı zaman korkuyorum diyorum ki olsun😂 annelik çok garip
Nissaa @Aleynadelen kusma olmadan migdem bulanıyor sanki çalkalanıyor gibi, yemek yesem bulantı yemesem bulantı ve hazımsızlık çok var karnım çok şiş şimdiden kendimi 9 aylık hissediyorum :)
Aleynadelen Nissaa canım arkadaşım seni çok iyi anlıyorum ahahaha😂🫠 birde ne sıklıkla gidiyorsunuz doktora
Nissaa @Aleynadelen bizi biz anlarız 😂😂 ayda bir şuan iki hafta sonra ikili tarama testi ve muayenem var iki kere gidicem.
Aleynadelen miyopmom inşallah geçmiştir ve saglıklı güzel şekilde ilerler hamileliğiniz😍 bende de az lekenme olmuştu dr iğne fitil devam ettirdi tam 10. Haftaya girince bırakıcam inşallah 💘 cuma günü sıkıntı yok dedi bana çok şükür 💘
miyopmom Aleynadelen cok gecmis olsun insAllah hayirla saglikla hepimiz kucagimiza aliriz bebislerimizi🥰
Fatmaglperi Bende sabahları bulantı oluyor ve gün içinde açıkınca, ama hiç kasık ağrım karın ağrım felan yok, olmaması da normaldir inşallah korktum şuan bi
Fatmaglperi 1 hafta öncesine kadar adet olacakmış gibi ağrı hissediyordum karın ve belde şuan yok ama hiç bir şey ve tüm gün de ayaktayım ondan mı acaba hissetmiyorum hafif ağrıları bile
Aleynadelen Fatmaglperi olması kadar olmaması da normal kuzum korkma yani 🫶🏻 hepimizin bedeni bebeği yaşantısı farklı ondan belirtilerimiz hep aynı olmayabiliyor 🤍💃🏻